bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Předvánoční slevy ve fanshopu startují!

7. prosince 2018, 11:35

Jakub Prchal

Vánoce už doslova klepou na dveře a přichází čas na nákup dárků pod stromeček. Oficiální fanshop českého hokeje nabízí celou řadu produktů, kterými můžete potěšit své nejbližší, nebo si můžete udělat radost sami a vybrat si něco z nové kolekce oblečení.

Na eshopu fanshopu můžete najít nově také sekci SLEVA, ve které najdete zboží ve velmi výhodné ceně. Například pánské černé triko s motivem českého lva nyní pořídíte jen za poloviční cenu 199 Kč, pánskou mikinu HELMA za 499 korun (původně 950 Kč).

Pro dámy nabízíme třeba mikinu se šněrováním a nápisem CZECH HOCKEY jen za 499 Kč.

S obdobím Vánoc souvisí i zimní počasí. Jste na něj vybavení? Pokud ne, pořídit si můžete třeba kulich s bambulí z nové kolekce v různých barevných variantách. Stylově vypadá i pánská šedá mikina se zipem a kapucí. Skvělým dárkem pod stromeček pak může být třeba vak s logem Českého hokeje.

Neváhejte a nakupujte, pokud chcete, aby se vaše objednávka stihla vyřídit do Vánoc. Garance dodání přepravní společností Geis je pouze u uhrazených objednávek do 13. prosince. Po tomto datu doporučujeme navštívit Oficiální fanshop českého hokeje v pražské Galerii Harfa.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.