bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Predators chtějí znovu přišlápnout Edmonton, obhájce titulu čeká Calgary

27. října 2018, 17:30

Martin Zíta

Čtyři zápasy před půlnocí odstartují sobotní hokejový program a rozhodně nepůjde o žádnou nudu. Nashville se například už letos podruhé pokusí přistřihnout křídla Connoru McDavidovi a podruhé v sezoně vynulovat jeho Edmonton.

18:00 New Jersey Devils – Florida Panthers

New Jersey vstoupilo do nové sezony vcelku povedeně, poslední tři zápasy ale Devils nezvládli. S Floridou se letos ještě nepotkali. Panteři patří v úvodu sezony k ligovému suterénu. Z osmi zápasů vyhráli pouze dva, v obou případech navíc soupeři darovali bod.

19:00 Philadelphia Flyers – NY Islanders

Philadelphii a newyorské Islanders spojují dvě porážky v posledních dvou zápasech. Flyers mají pak z posledních pěti duelů dvě vítězství. Islanders na tom jsou ještě o něco hůře, když za stejné období zvládli zvítězit jen jednou. Pro soupeře z východu Spojených států je to první letošní setkání.

21:00 Nashville Predators – Edmonton Oilers

Poslední souboj Edmontonu s Nashvillem je velice čerstvá záležitost. Oba celky se střetly v noci na 21. října a Predators tehdy Olejáře vynulovali a zvítězili. Preds patří mezi letošní elitu, když vyhráli osm z deseti zápasů. Edmonton za stejnou dobu zvítězil čtyřikrát.

22:00 Calgary Flames – Washington Capitals

Washington do sezony v roli obhájce titulu nevstoupil úplně nejlépe, ale o krizi se hovořit nedá. Z devíti zápasů mají Capitals čtyři výhry a bodovali šestkrát. Potřebovali by ale naskočit na vítěznou volnu, trápí se hlavně na ledě soupeře. Calgary zvládlo odehrát už deset zápasů a má na kontě pět vítězství. Zbylé zápasy, včetně dvou posledních, Flames ztratili bez zisku bodu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.