bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Podzim je tu a s ním přichází také akce 1+1

27. září 2018, 9:23

Jakub Prchal

Připravte se na podzimní počasí s akcí 1+1 zdarma na vybrané produkty z původní kolekce Oficiálního fanshopu českého hokeje. Pořiďte si třeba stylový kulich, šálu nebo kšiltovku.

Reprezentační sezóna klepe na dveře, proto je důležité vybavit se na fandění. V aktuální akci 1+1 je na výběr hned z pěti druhů šal, a tak můžete obdarovat své blízké, nebo si udělat radost sami.

Jako módní doplněk může posloužit snapback v černé barvě nebo kšiltovka v barvách národního týmu. Pro dámy pak fanshop nabízí kšiltovku Trucker.

Pokud se chcete připravit na zimu už nyní a nechcete nakupovat na poslední chvíli, pak v rámci výprodeje 1+1 zvolte některou z široké nabídky kulichů. Třeba kulich Cent Ice od značky Reebok, nebo tradiční zimní kulich s bambulí FaceOff Cuff Pom CZECH. Pro malé velké fanoušky pak je k dispozici černý a modrý kulich s výšivkou.

A jak to funguje? V kategorii 1+1 zdarma na fanshop.hokej.cz zvolíte produkt, přičemž do poznámky objednávky připište název levnějšího z produktů z kategorie 1+1, který obdržíte zdarma.

Neváhejte a využijte jedinečné možnosti získat úplně zdarma jeden z vybraných produktů v rámci akce!

 

 

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.