bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Pittsburgh žije Jágrem! Česká legenda si zatrénovala s Penguins

17. února 19:44

Jan Šlapáček

Nejčastěji skloňované jméno v Pittsburghu během posledních dní? Jednoznačně Jaromír Jágr. Penguins se připravují na slavnostní večer, kdy vyvěsí Jágrův dres pod strop arény. Poslední dny se to příspěvky na sociálních sítích jen hemží a dneska si český útočník s Pittsburghem dokonce zatrénoval.

Naplněné hlediště tréninkové haly Penguins dostalo zajímavý zážitek. Vedle Crosbyho, Malkina či Letanga se na ledové ploše proháněl i Jágr, který se zúčastnil většiny tréninkové dávky. A rozhodně se neztratil, dokonce si připsal i pár pěkných gólů.

Český útočník opustil led až tehdy, kdy se hráči Penguins pustili do zápasových cvičení. Právě před následujícím duelem dojde k dlouho očekávané slávě. V neděli ve 22:15 začne slavnostní ceremoniál, kdy půjde Jágrova 68 pod strop arény.

Na tuhle událost se bude v Pittsburghu hodně dlouho vzpomínat.

Příspěvky ze sociálních sítí:

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.