bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nepropásněte poslední šanci vybavit se na MS!

1. května 2019, 14:46

Jakub Prchal

Fandové Českého hokeje, pohled do kalendáře je neúprosný. Už 10. května vypukne naše „skoro domácí“ mistrovství světa ve slovenské Bratislavě. A máme pro vás jednu zprávu. Na Slovensko se nedoporučuje jezdit na lehko, ale naopak v plné polní.

Dresy, trička, šály, mikiny, kšiltovky, trumpety. Všechno tohle je potřeba mít v českých národních barvách a s českým lvem.

Ale ne. Nebojte. Není potřeba panikařit. Ještě není pozdě. Podívejte se do Oficiálního fanshopu Českého hokeje, v klidu si vyberte a my vám to ještě stihneme doručit do začátku šampionátu až k vám domů. Jen převezmete, přebalíte a na cestě na východ už budete zářít těmi nejkrásnějšími barvami.

Kromě jednoho. Objednávku dresu s vlastním jménem a číslem už jste bohužel propásli. Ovšem nezoufejte a vyberte si dres v dostupné variantě bez jména a čísla. Skladové zásoby máme. Stačí jen sáhnout pro některý kousek z naší nabídky.

A kdo nechce dres, tomu jistě padne jako ulité některé naše tričko. Vybírat můžete buď trika s našimi originálními motivy nebo trička v brandu CCM. Celkem jich pro vás máme na čtyři desítky různých stylů pro pány, dámy i malé fanoušky.... a na nejdůležitější hokejovou akci roku tak hravě vybavíte celou rodinu.

Novými kousky se před šampionátem náš fanshop jenom hemží. Nevěříte? Přesvědčte se o tom sami. Stačí nakouknout do sekce novinek a vyberete si třeba jednu z šál, které se jasně hodí pro mistrovství světa. Která z nich je pro vás ta nejhezčí? My máme radost ze šály Česko do toho! ...a to hlavně proto, že se s ní naši hokejisté hezky poženou k bodovému zisku. Nicméně možností máte víc a volba je jen na vás.

O českých hokejistech se vždy říkalo, že mají pod čepicí. A o jejich fanoušcích to platí dvojnásob. Co vy? Vyrážíte na květnový výlet v nové výbavě? Vybírejte z kšiltovek, které (stejně jako trička) máme v brandu CCM i vlastních originálních motivech Českého hokeje. Máme snapy, máme trucky, kšiltovky síťované i celolátkové.

A výbava? Pro všechny aktivní fanoušky jsme připravili speciální fanouškovský set. Do gym vaku v našich národních barvách si zabalíte vlajku, trumpetu, samolepky na obličej a šálu. Ještě nějakou tu kačku ušetříte než v případě samostatného nákupu každého produktu zvlášť.

Co dál? Prostě si to shrňme. Dovybavit drobnostmi se můžete i v Bratislavě, ale základ je nejlepší koupit právě teď v našem fanshopu. Tak čeští fanoušci: Do toho! Dokud je čas!

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.