bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Myslel jsem to vážně, Brooksovi se neomluvím! vzkazuje Dan Boyle

3. května 2016, 12:30

Vojtěch Balon

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že velezkušený zadák Dan Boyle si během rozhovoru při příležitosti vyklízení šatny pořádně otevřel pusu na špacír. Jeho terčem se stal známý novinář Larry Brooks, který svého času válčil i s bývalým trenérem Rangers Johnem Tortorellou. A Boyle vůbec ničeho nelituje, většina lidí se navíc postavila na jeho stranu.

Podle bezmála čtyřicetiletého zadáka to nebylo poprvé, co se dostal do výměny názorů s Brooksem. "Bylo to z osobních důvodů, tohle nebudu rozpitvávat do detailů. Ale zasloužil si to," řekl. "Negativní rozruch, který on rozšiřuje, se dostal i do kabiny. To mě štvalo nejvíc. Ne každý hráč se s tím srovná dobře," dodal obránce, který bude s nejvyšší pravděpodobností donucen pověsit brusle na hřebík.

Je mu devětatřicet, končí mu smlouva a podstatnou část sezóny strávil na tribuně.

Souhrn toho, co Boyle řekl pro rádio Sportstalk NY:

"Vůbec mi nevadí se o tom bavit. V lize jsem strávil 18 let, ani nevím, s kolika reportéry jsem přišel do styku. Vsadil bych každý dolar na to, že s 99,9 procenty z nich nemám žádný problém, z některých se dokonce stali mí přátelé."

"Díky bohu za neomezený tarif, protože můj mobil je v posledních dnech doslova bombardován zprávami. A naprostá většina pisatelů je na mé straně."

"Za ty dva roky, co jsem tu strávil, jsem nezažil nikoho, kdo by o nás psal tak negativně a snažil se znemožnit některé hráče, jako Larry Brooks a Brett Cyrgalis. Ano, byl jsem naštvaný z toho, co se o mě psalo, ale důležitější mi přišlo vyjádřit se za své spoluhráče."

"Je až neuvěřitelné, kolik poděkování se mi za to dostalo od spoluhráčů, bývalých spoluhráčů i hráčů, kteří někdy prošli Rangers a s těmito dvěma se dostali do styku. Lituji jen toho, že jsem vybuchl i před ostatními novináři, se kterými nemám žádný problém a mou reakci si nezasloužili. Vystavil jsem je do nepříjemné situace, za to se omlouvám."

"Ani na sekundu ale nevezmu zpátky to, co jsem řekl Larrymu a Brettovi, protože za svou konstantní kritiku si tohle zasloužili. S Brooksem jsem celou sezónu nemluvil, takže mě vytočilo, že přišel v poslední možný den. Lituji toho, že jsem mu neřekl to, co jsem chtěl za zavřenými dveřmi."

"Omlouvám se všem ostatním, kteří tam byli a kteří si to museli vyslechnout, ale ne jemu, protože jsem myslel vážně každé slovo."

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.