bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Jaro je tady, MS se blíží! Jste naladeni na fandění?

1. dubna 2019, 17:11

Jakub Prchal

Kufr připravený? Ubytování zarezervováno? Jízdenka do Bratislavy koupena? Ano, ano, ano. A co šála? Česká šála se lvem na koncích? Ne? Tak rychle. Doladit poslední detaily. Taky neradi nenecháváte věci na poslední chvíli? A to i když se jede jen na Slovensko?

Ve fanshopu českého nároďáku vás vybavíme na cesty kratší i dlouhé. A společně s vámi doufáme, že ta květnová bude dlouhá hodně. A šampionát ovládneme jak na ledě, tak v hledišti.

Českého lva čeká první opravdu velká „lovecká“ výprava. Mistrovství světa ve slovenské Bratislavě začne už za několik týdnů a je prostě dobré být na to připraven. A to ať jste kluci nebo holky, chlapi nebo paní, malí nebo dospělí. Ať už jedete přímo na místo nebo budete fandit u televize. V našem fanshopu myslíme na všechny.

Pojďme pro Česko udělat v Bratislavě domácí prostředí. Zapojte se do hemžení českých dresů – červených i bílých. Chybět by vám ve výbavě neměla jedna z našich 25 kšiltovek, které máme v nabídce... a pod dres (nebo místo něj) tričko. Jak jinak, tak s českým lvem na prsou.

A šála. Šála je jasné poznávací znamení každého českého fanouška. Pro mistrovství světa u nás najdete šály v pěti druzích s novým českým lvem vyladěné přímo pro mistrovství světa. A další druhy s nápisem Czech hockey. Nenechávejte výběr až na Bratislavu, ale vyberte si už teď z pohodlí domova.

Když jsme říkali, že vybavíme každého. Nemysleli jsme jen na pány, ale také na malé fanoušky a naše fanynky. Protože jsme přesvědčeni, že nemáme fandy jen nejlepší, ale fanynky také nejkrásnější. Souhlasíte? A už máte své tričko nebo mikinu. Pojďte si vybrat dámy!

Ale český hokej, to není pouze oblečení. S nastupujícím jarem, které později vystřídá léto se vám bude hodit český půllitr, česká zástěra, ručníky, hrnky i náušnice. A nebo puk. Prostě jen tak na památku.

Pokud víte i nevíte, co chcete, zajděte do Síně slávy Českého hokeje nebo navštivte náš eshop. Obojím způsobem si vyberete.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.