bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Gól dne: Tarasenkovo sólo s vítěznou tečkou

11. prosince 2017, 8:30

Jan Šlapáček

Dvě rozhodující trefy v prodloužení padly po pohledných individuálních akcích. O první se postaral útočník Vladimir Tarasenko, o tu druhou Švýcar Nino Niederreiter. Oba hokejisté prokázali své kvality!

Vladimir Tarasenko (St. Louis Blues)

Ruský hokejista se v prodloužení pustil do individuální akce, která nakonec přinesla rozuzlení celého zápasu. Tarasenko se z pravého křídla natlačil do předbrankového prostoru, jemně píchl do kotouče a poslal ho za záda Lehnera. Je ale otázkou, zda-li takhle zakončit doopravdy chtěl, a nebo jestli mu kotouč pouze ujel při kličce do forhendu.


Nino Niederreiter (Minnesota Wild)

V prodloužení se dokázal v noci prosadit i Švýcar Nino Niederreiter, který se rovněž prezentoval individuální akcí. Hokejista Minnesoty se nejprve dostal do útočného pásma, o kotouč v něm ale přišel. Nicméně poté Niederreiter vystihl špatnou rozehrávku a pohotovou ránou zaskočil Jonese.


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.