bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Fanoušci Leafs bučeli na Gardinera, spoluhráči se ho zastali

16. ledna 2019, 10:00

Matěj Hodoval

Nestává se často, aby fanoušci bučeli na hráče svého oblíbeného týmu. Tato nepříjemnost se však stala v Torontu během utkání domácích Javorových listů s Coloradem a obětí se stal zadák Leafs Jake Gardiner.

Pravda, nebyla to ideální noc pro amerického zadáka. Vlastně to nebyl ideální zápas od celého týmu. Toronto předvedlo špatný výkon, jenž skončil prohrou s Coloradem 3:6. 

Rodák z Minneapolis se ocitl v souboji jeden na jednoho proti forvardovi Avalanche Carlu Soderbergovi, avšak situaci nezvládl a nechal soupeři prostor ke skórování. Po této chybě se již do akce Gardiner ve druhé periodě nepodíval, seděl takřka na konci lavičky se sundanými rukavicemi. 

Do hry se vrátil ve třetí třetině, nicméně kdykoliv se osmadvacetiletý bek dotkl kotouče, několik nespokojených příznivců se ozvalo bučením. 

„Nestalo se to před tím, to je jisté. Není to nic, co byste chtěli slyšet, ale během hry se takové situace stávají. Fanoušci jsou vášniví a chtějí, abychom vyhrávali,“ vyprávěl médiím Gardiner.

Toto vyvolalo vzruch v kabině Javorových listů, kde se svého spoluhráče pochopitelně zastali.

„Ten chlápek dělá pro tým vše, lidé mu nikdy nedávají dostatečně kreditu. Tvoří pro nás spoustu šancí, spoustu věcí realizuje. Slyšet tohle je velké zklamání,“ přiznal Mitch Marner.

„Jake je výborný hráč. Je skvělým hokejistou pro tento tým již osm let, možná déle. Do práce přichází každý den jako profesionál, tvrdě maká. Spoluhráči ho zbožňují, je to nejoblíbenější člověk v kabině,“ podpořil svého kamaráda a bývalého spolubydlícího Morgan Reilly.

Abychom neházeli všechny příznivce Toronta do jednoho pytle, tak spousta z nich se na sociálních sítích a instagramovém profilu Jakea Gardinera zastala a vyjádřila mu podporu.

Obránce s jednapadesátkou na zádech letos patří k velmi spolehlivým částem mužstva z Ontaria. V pětačtyřiceti zápasech nastřádal dva góly a dvaadvacet asistencí. Navíc si velmi dobře vede v tabulce pravdy, kde má osmnáct kladných bodů. 

V dresu Leafs vidíme Gardinera velmi pravděpodobně poslední sezonu. Platový strop totiž není nafukovací a nepomáhá tomu ani fakt, že Toronto musí podepsat Marnera, jenž svou cenu zvedá prakticky každou noc, a i Austona Matthewse.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.