bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Druhou volbu použijeme na nějakého útočníka, hlásí generální manažer Caroliny

5. června 2018, 10:00

Jiří Sameš

Loterie určila, že Carolina Hurricanes budou na letošním draftu v Dallasu volit jako druzí v pořadí, hned za Buffalem Sabres. Generální manažer Canes Don Waddell si druhé volby cení natolik, že už odmítl několik nabídek od ostatních týmů v lize.

„Obdržel jsem hned několik telefonátů, ale všem zájemcům jsem řekl, že si volbu ponecháme,“ sdělil Waddell. „Pokud v budoucnu obdržíme ještě nějaké nabídky, určitě se na ně podíváme. Bude ale velmi obtížné získat od nás tuto volbu.“

Generální manažer Caroliny už dříve prohlásil, že jeho cílem je přivést do týmu mladého útočníka. Sabres využijí svou první volbu téměř jistě na Rasmuse Dahlina. Carolina pak velmi pravděpodobně sáhne po jednom z těchto tří útočníků: Brady Tkachuk, Andrej Svečnikov, Filip Zadina.

„Letos je na draftu hned několik skvělých forvardů. Jsem si jistý, že si vybereme někoho právě z této pozice.“

Waddell ovšem nedostává telefonáty pouze ohledně druhé volby v draftu. Před pár týdny totiž prohlásil, že mužstvo z Raleighu čekají velké změny. Stěhovat se prý mohou i největší hvězdy jako například Jeff Skinner či Justin Faulk.

Tím největším oříškem bude zřejmě situace v brankovišti.

„Kdybychom nedostávali tolik branek, asi bychom do play-off postoupili. Na tuto oblast se musíme zaměřit nejvíc.“

Hurricanes letos skončili na desátém místě Východní konference. Vyřazovací boje hráli naposledy v sezoně 2008/2009.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.