bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Do akce jde šest týmů. Prodlouží svou vítěznou sérii Columbus, nebo Toronto?

28. prosince 2018, 19:00

Matěj Hodoval

Noc z pátku na sobotu bude pro příznivce nejlepší hokejové ligy světa trochu klidnější, do akce se totiž dostane jen šest týmů. Šlágrem bude střetnutí Blue Jackets s Maple Leafs, jednomu z nich totiž skončí delší série výher.

01:00 Florida Panthers – Montreal Canadiens

Souboj tabulkových sousedů z Atlantické divize.

Panteři se nacházejí na šestém místě s šestatřiceti body na kontě. Své poslední utkání sehráli před vánoční pauzou, kdy si díky výhře 6:3 nad Hawks, na které se svým prvním a vzápětí i druhým gólem v NHL podílel Jayce Hawryluk, protáhli vítěznou sérii na dvě klání. 

Na druhé straně Habs byli bez hokeje ještě déle, poslední zápas sehráli minulou sobotu na ledě Golden Knights. Ve městě hazardu vybojoval Montreal vítězství 4:3 v prodloužení, na čemž měl lví podíl autor hattricku Phillip Danault. V případě skalpu Floridy by Canadiens zapsali třetí výhru v řadě a zvětšili si náskok v tabulce právě na Pantery.

01:00 New York Islanders – Ottawa Senators

První ze tří letošních vzájemných střetnutí mezi Islanders a Senators.

Ostrované budou chtít navázat na dobře zvládnuté utkání v Dallasu, kde díky třem různým střelcům zvítězili 3:1. Islanders bojují o pozici divoké karty, kterou v tuto chvíli drží Boston s Montrealem. Ztráta na Habs činí tři body, na Bruins pak body čtyři.

Sens by se v případě výhry mohli dotáhnout na Detroit a Floridu. Momentálně patří Ottawě samé dno Atlantické divize. Navíc bude celek z hlavního města Kanady usilovat o přerušení dvouzápasové série proher. Naposledy se svěřenci trenéra Bouchera nezmohli ani na gól a proti Caps padli 0:4.

01:00 Columbus Blue Jackets – Toronto Maple Leafs

Tito soupeři se potkají v sezoně potřetí a na zápasy je to zatím 1:1, kdo urve poslední vítězství? 

Blue Jackets mají skvělou formu. Mužstvo pod taktovkou lodivoda Johna Tortotelly vyhrálo posledních pět zápasů. V tabulce Východní konference patří Blue Jackets čtvrté místo, na to třetí pak ztrácejí dva body. Dotáhnou se na Washington již tuto noc? 

Ještě lépe jsou na tom v postavení Maple Leafs. Torontu patří celková druhá příčka v NHL, na kontě má mužstvo kolem Auston Matthewse, Mitche Marnera a dalších hvězd dvaapadesát bodů. Javorové listy zvítězily v posledních čtyřech představeních.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.