bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Další trenérský vyhazov! Vigneault končí ve Philadelphii

6. prosince 2021, 17:00

Vojtěch Balon

Den poté, co si ve Vancouveru začal balit kufry vyhozený trenér Travis Green, přišla další třeskutá změna. Jak před pár minutami na twitteru informoval Elliotte Friedman, vedení Philadelphie reaguje na neuspokojivé výsledky vypovězením zbytku smlouvy kouče Alaina Vigneaulta.

Šedesátiletý Kanaďan se pakuje zkraje své třetí sezóny u Flyers. V té první pod jeho vedením byli Flyers štikou ligy, loni zase jedním z největších zklamání.

Podobně by se dal shrnout i dosavadní průběh této probíhající sezóny. Giroux a spol. začali slušně, v listopadu ale jejich výkonnost rychle upadala. Aktuálně Flyers drží nelichotivou sérii osmi porážek v řadě, ta poslední, včerejší debakl 1:7 s Tampou na domácím ledě, byla pro Vigneaulta osudová.

Flyers byli zcela bezradní, ostatně následující gól Mathieua Josepha ve vlastním oslabení hovoří za vše:

V Metropolitní divizi se Philadelphia postupně propadla až na předposlední příčku, hůře jsou na tom jen Islanders, kteří prohráli dokonce jedenáctkrát v řadě.

Co se případného následníka týče, v zámoří už se spekuluje o jménu Ricka Toccheta, který naposledy vedl Arizonu a v létě byl horkým kandidátem na post trenéra nováčka ze Seattlu.

Jisté je jen to, že dnes v noci proti Coloradu povede Flyers dosavadní asistent Mike Yeo. A dál?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.