bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boston může poskočit do čela soutěže, na led Buffala míří Ottawa

27. března 20:00

Daniel Fekets

V noci ze středy na čtvrtek budou v NHL na programu jen dvě utkání. Boston v touze poskočit na první místo NHL pojede na led Tampy. Krátce po půlnoci se už začne hrát v Buffalu, které se chystá na duel s Ottawou.

Buffalo se nedávno účasti v play-off sice přiblížilo, nicméně v této chvíli má deset zápasů před koncem základní části osmibodovou ztrátu na divokou kartu, což se zdá jako příliš. Šavle při své stíhací jízdě doplatily na porážky ve Vancouveru a v Edmontonu, avšak naposledy dokázaly vyhrát na ledě Calgary. Nyní se jim do cesty postaví Ottawa, která je sice v konferenci předposlední, ale dvakrát za sebou zvítězila.

O půl hodiny později pak Tampa přivítá Boston. Medvědi stále útočí na trofej pro nejlepší tým základní části, na první Rangers ztrácí jediný bod. V noci na středu si připsali důležité vítězství na ledě Floridy i díky skvělým výkonům Pavla Zachy a Davida Pastrňáka, jenž se stal po Nikitu Kučerovovi, Nathanu MacKinnonovi, Connoru McDavidovi a Artěmij Panarinovi pátým hráčem této sezony, který překonal stobodovou hranici.

Tampa by si naopak ráda pohlídala účast ve vyřazovací fázi. Hokejisté Lightning mají na šesté příčce Východní konference šestibodový náskok na devátý Detroit, tudíž v případě vítězství se play-off znovu mohou rapidně přiblížit. Jak dopadne utkání hvězd mezi Kučerovem a Pastrňákem?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.