bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitva o New York a pokračující boje o play-off. Na programu je třináct zápasů

13. dubna 18:00

Jan Šlapáček

Sobotní večer a nedělní noc opět přinesou hodně zajímavých zápasů. Všechno odstartuje derby mezi Rangers a Islanders, v noci se pak představí i týmy bojující o poslední volné postupové místo ve Východní konferenci.

Hned pět zápasů z dnešního souboje odstartuje ještě před půlnocí. Ten první vypukne v 18:30 a dá se očekávat pořádně dramatický duel plný emocí. Rangers budou ve své slavné aréně hostit Islanders, kteří před pár dny svého největšího rivala porazili. Tahle odveta slibuje opravdu hodně.

Ve 23:00 začne svůj boj o play-off Washington, který naposledy prohrál v Buffalu a propadl se těsně pod druhou divokou kartu. Capitals potřebují nutně bodovat, aby si udrželi reálnou šanci na postup. Proti bude stát Tampa, která má ještě malou šanci přeskočit Toronto a dostat se na třetí místo v divizi.

Po půlnoci se do akce dostanou i Red Wings s Penguins. Detroit čeká náročný zápas právě na ledě výše zmíněných Maple Leafs a Pittsburgh se v domácím prostředí utká s Bostonem. Zapomenout v tomto souboji o play-off nejde ani na Flyers, kteří hrají doma s Devils.

Který tým se bude po dnešním herním dni nacházet na druhé divoké kartě?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.