bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitva o dno tabulky nebo další pokus zastavit Tampu. Detroit opět sází na Howarda

2. listopadu 2017, 20:13

Robert Rampa

Dnešní noc nabídne NHL hned dvanáct utkání. Zraněními decimovaný Boston vyzve překvapení ligy, Las Vegas. Rozjetou Tampu budou chtít zastavit Rangers i proto, aby zachránili práci trenéru Vigneaultovi. Howard si v brance Detroitu připíše už šestý start po sobě. Za Calgary Jágr ještě nenastoupí. Pozdě v noci proti sobě nastoupí dva nejhorší celky svých konferencí, Buffalo a Arizona.

00:00 Boston Bruins – Vegas Golden Knights

V Bostonu počítají raněné. Ke Krejčímu se nově připojuje David Backes, připravený nebude ani obránce McQuaid. I tak se Medvědi pokusí neprohrát třetí utkání v řadě. Vegas jsou chtějí to samé, poslední dvě utkání (s Islanders a Rangers) nedopadly podle představ. Budou spoléhat nejvíce na svého střelce Jamese Neala. Problém může být v bráně, kam Vegas nasadí až svého čtvrtého gólmana. Na něm si bude chtít smlsnout především David Pastrňák.

00:00 New York Islanders – Washington Capitals

Dlouho čekal Jordan Eberle na gól. Až v jedenáctém utkání se mohl radovat, z jeho neschopnosti si utahoval už i Taylor Hall přes sociální sítě. Přesto se Ostrovanům daří, jsou na šestém místě Východní konference a především díky kapitánu Tavaresovi dokáží porazit každého. Dnes je ale nebude čekat lehký soupeř. Washingtonu se možná nedaří, naposledy prohráli s Calgary, ovšem Kuzněcov má formu a rád na ni naváže. Navíc se posledně prosadil i Vrána.

00:30 Ottawa Senators – Detroit Red Wings

Šestý start za sebou si dnes přípíše Jimmy Howard, v deseti startech drží úspěšnost na 92,7 procentech. Slabý útok však zapříčinil hned šest porážek a místo mimo play off. V Ottawě se naopak můžou radovat, Erik Karlsson je plně uzdraven a Ottawa stoupá tabulkou. Výsledky jim ovšem kazí pět prohraných zápasů v prodloužení.

00:30 New York Rangers – Tampa Bay Lightning

Rangers jsou ve velké krizi, vyhráli zatím jenom čtyři zápasy a po Pittsburghu a Arizoně dostali nejvíce branek. V útoku pilně střílí pouze Mike Zibanejad, s osmi brankami nemá konkurenci. Lundqvist nezažívá dobrý start, ovšem ani Ondřej Pavelec nepředvádí výkony, které by přesvědčili trenéry, že si zaslouží více příležitostí k chytání. Příběh Tampy se blíží k pohádce. Kučerov a Stamkos byli zvoleni největšími hvězdami uplynulého měsíce. Oba mají přes dvacet bodů – jako jediní. V bráně si Vasilevskij připsal už desátou výhru a bude mířit na jedenáctou.

00:30 Columbus Blue Jackets – Florida Panthers

Na Floridě se opět potýkají se slabou návštěvností. Není se čemu divit, Florida je třetím nejhorším celkem Východní konference, vyhrála pouze čtyřikrát. V týmu se daří pouze Dadonovovi a známé dvojce Barkov – Huberdeau. Columbus je naopak v dobré kondici. Ačkoliv nestřílí moc gólů, zároveň málo dostává. Brankář Columbusu drží skvělé statistiky. Bobrovskij chytil 93,4 procent všech puků.

00:30 Philadelphia Flyers – St. Louis Blues

Flyers se budou muset poprat se zdecimovanou obranou. Hrát nemůžou MacDonald, Gostisbehere a nově ani Gudas, zraněný v posledním zápase. Budou se tak muset spoléhat na první útočnou formaci, ve které řádí Voráček, Giroux a centr Couturier. Ostatní hráči za nimi trochu pokulhávají. V St. Louis se mohou jako vždy spolehnout na Tarasenka, skvělou formou oplývá Schwartz. Přesto by Blues ocenili, pokud by se jim vrátil zraněný Berglund.

01:00 Montréal Canadiens – Minnesota Wild

Minnesota je na tom bídně, vyhrála pouze čtyři zápasy z deseti a na Západě jsou horší už jenom Edmonton a Arizona. Forma dnes možná nebude úplně rozhodující, za soupeře totiž mají Montréal a ten je to samé v bledě modrém. Montréal dokázal vyhrát také jenom čtyři zápasy, měl na to ovšem dvanáct zápasů. Nikdo z týmu nevstřelil pět branek, v Minnesotě se alespoň mohou spolehnout na Stewarta, který se v deseti zápasech prosadil šestkrát.

01:00 Dallas Stars – Winnipeg Jets

Osmý start z deseti příležitostí si připíše Connor Helleybuck. Sázka na něj se Winnipegu zatím vyplácí, díky lepšímu skóre se drží na čtvrté pozici Západní konference. Stejně bodů (14) mají ovšem hned čtyři týmy. Dallasu bude už druhý zápas chybět Martin Hanzal, spoléhat se tak budou na Radulovova, který za poslední tři zápasy nastřádal šest bodů. Také Dallas má na Západě čtrnáct bodů, takže s Winnipegem se přímo utkají o lepší umístění. 

02:00 Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche

Zázraky se ani od jednoho z týmů v této sezoně neočekávaly. Výsledky obou týmů tak nejspíše odpovídají realitě. Carolina s hrůzou hledí na dvoubodový náskok před tabulkovým dnem, Colorado trápí absolutní neschopnost v zakončení. Nejlepším střelcem je Andrighetto se čtyřmi brankami, ostatní dali maximálně tři. Carolina se může alespoň spolehnout na Skinnera se sedmi brankami.

02:00 Pittsburgh Penguins – Calgary Flames

Ne, ani dnes Jágr nenastoupí, Calgary se tak bude muset spolehnout na pevnou obranu a střelce Monahana. Nabíjet by mu mohl Gaudreau, ten letos získal už dvanáct nahrávek. Také Kesselovi z Pittsburghu se daří sbírat asistence. Má jich už jedenáct a těží z toho zejména Crosby, Malkin a Sheary. Pittsburgh potřebuje zabrat, zatím to není ideální, takový Hagelin získal zatím pouze dva body.

03:00 Arizona Coyotes – Buffalo Sabres

Propadák. Totální. Arizona vstoupila naprosto tragicky do nové sezony a zatím dokázala získat pouze tři body. Buffalo také okupuje dno a hvězda Sabres Eichel už do médií vypustil své emoce, když se vyjádřil, že je z proher frustrovaný. V Arizoně je přece jen světýlko naděje. Keller byl zvolen nejlepším nováčkem října a s devíti brankami ocenění získal zaslouženě. V Buffalu se musí spoléhat na Pominvilla. 

03:30 Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings

Oběma týmům se daří, Kings o trochu více. V Torontu znovu podepsaný Polák v posledním utkání usedl na tribunu jako zdravý náhradník. Trenér Babcock tak naplňuje svůj plán dát Polákovi pouze omezený čas na ledě. Los Angeles se pyšní úžasnou obranou. Zatím inkasovali pouze dvacet čtyři branek, což je nejmíň v celé lize. Zároveň nastříleli čtyřicet branek a není divu, že jsou na druhém místě na Západě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.