bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ani spoluhráči ho nestíhají sledovat, chválí Krejčí rozjetého Pastrňáka

20. dubna 2018, 16:45

Matyáš Krahulík

Spolupracovnice NHL.cz Ivana Paulová v Torontu po čtvrtém zápase série mezi Bostonem a domácími Maple Leafs zpovídala českého útočníka Davida Krejčího. Bruins se na ledě kanadského celku ujali vedení 3:1 a fantomem letošních vyřazovacích bojů zůstává Krejčího spoluhráč David Pastrňák. I na jeho výkony přišla při povídání řada.

Jak vidíte play-off ze svého pohledu?

Vyhráváme a dnes to bylo důležité vítězství. Jedeme domů s vedením 3:1 a máme šanci to ukončit. Je to samozřejmě příjemnější než odjíždět za stavu 2:2. Snad to ukončíme a už sem nebudeme muset jezdit zpátky.

Jak důležitý byl rychlý gól na začátku utkání po tom, co jste v minulém zápase prohráli?

Jejich brankář měl v minulém zápase dobré zákroky a možná i trochu štěstí. Dneska nám to tam padlo hned při prvním střídání, což nám určitě pomohlo. Oni bohužel hned vyrovnali, ale to se prostě někdy stane. Myslím, že jsme hráli docela dobrý hokej. Pohlídali jsme si střední pásmo, kde měli ve třetím zápase hodně prostoru a jejich útočníci to měli jednodušší.

Jaký bude plán do pátého zápasu?

Musíme se soustředit na každé střídání a nedívat se příliš dopředu. 

Co říkáte na Davida Pastrňáka, který je nejproduktivnějším hráčem play-off?

Hraje suprově. Když mu dáte puk, umí udělat tolik kliček, že to ani my spoluhráči nestíháme sledovat. Na tréninku pořád zkouší něco nového, takže je zábava se na něj dívat. Snad mu to vydrží.

Máte teď poněkud nový vzhled. To jste si pěstoval už před play-off?

Začal jsem trochu s předstihem. Snad to ještě pár týdnů vydrží.

Jako Joe Thornton?

Tolik zase ne (smích).

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.