bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Zvrat je na světě! Vaněček se vrací do Washingtonu

29. července 2021, 1:14

Jan Šlapáček

I takovéhle příběhy nabízí nejlepší hokejová liga na světě. Seattle si při rozšiřovacím draftu vybral z Washingtonu českého brankáře Vítka Vaněčka a čekalo se, že v novém celku utvoří dvojici s Chrisem Driedgerem. Po otevření trhu s volnými hráči se ale všechno rychle změnilo.

Generální manažer Seattlu Ron Francis se krátce po otevření trhu s volnými hráči domluvil překvapivě s Philippem Grubauerem na šestileté smlouvě v hodnotě 35,4 milionů dolarů a okamžitě se začalo spekulovat, jak Kraken svoji situaci v brankovišti vyřeší.

Nyní to vypadá, že všechno dopadlo k úplné spokojenosti všech stran. Černého Petra si v Seattlu sice vytáhl Vítek Vaněček, jenž tím vůbec nemusí být zklamán. O jeho služby okamžitě projevil zájem Washington a o pár hodin později se obchod mezi oběma týmy uskutečnil.

Capitals za Vaněčka obětovali volbu ve druhém kole draftu v roce 2023, kterou získali v minulých dnech od Winnipegu.

Mladý český brankář tedy nový ročník zahájí v organizaci, kde si poslední roky tvrdě budoval svoji pozici a teprve až v uplynulé sezóně naplno pronikl do NHL.

Na tento divoký týden Vaněček pravděpodobně nikdy nezapomene.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.