bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vzhůru do semifinále! Hokejisté Vegas vyprovodili Colorado šesti góly

11. června 2021, 5:47

Jiří Sameš

Semifinálová čtyřka je kompletní! Hokejisté Vegas v šestém zápase ostře sledované série proti Coloradu dokonali skvělou otočku a slaví postup do další fáze letošního play-off NHL.

VEGAS GOLDEN KNIGHTS vs. COLORADO AVALANCHE

6:3 (2:1, 2:2, 2:0)

Stav série: 4 – 2 VGK

Známe i čtvrtého semifinalistu

Golden Knights po úvodních dvou nezdarech uspěli proti Coloradu ve čtyřech kláních v řadě za sebou a v semifinále se střetnou s Montrealem. Potřetí ve své čtyřleté klubové historii tak postoupili do třetího kola vyřazovacích bojů.

Rozdílová trefa v šestém dílu série připadla Alexi Pietrangelovi, jenž skóroval 18 vteřin před koncem prostřední periody. Gólman Marc-André Fleury se ve statistice výher v play-off osamostatnil na čtvrtém místě před Billym Smithem a Edem Belfourem.

Branky a nahrávky
2. Holden (Smith, Roy), 16. Karlsson (Martinez), 35. Kolesar (Pietrangelo, Theodore), 40. Pietrangelo (Tuch, Pacioretty), 52. Carrier (Theodore, McNabb), 57. Pacioretty ENG – 1. Toews (MacKinnon, Saad), 24. Rantanen PPG (MacKinnon, Landeskog), 37. Burakovsky (Bellemare, Makar)

Statistické okénko
Střely na bránu: 23 – 33 | Přesilová hra: 0/1 – 1/1 | Trestné minuty: 2 – 2

Kdo se postavil do brankoviště?
Marc-André Fleury (VGK) – 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9 %, odchytal 59:46
Philipp Grubauer (COL) – 17 zákroků, 5 OG, úspěšnost 77,3 %, odchytal 56:52

Česká & slovenská stopa
Do tohoto utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hokejista.

Tři hvězdy utkání
1. Alex Pietrangelo (VGK), 2. Keegan Kolesar (VGK), 3. William Carrier (VGK)

Vegas Golden Knights vs. Colorado Avalanche – KARTA ZÁPASU

Souhrn všech výsledků a jízdní řád letošního play-off NHL je na našem webu k dispozici zde.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.