bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vytetoval si vlastní trapas. Šampion pobavil nevšedním zvěčněním Stanley Cupu

5. září 2022, 14:00

Tomáš Zatloukal

Tu chvíli už z paměti nejspíš nevymaže žádný fanoušek NHL, natož pak plejer Colorada Avalanche. Nicolas Aube-Kubel přijíždí se Stanley Cupem ke klubku slavících spoluhráčů, vše je nachystané pro týmovou fotografii, jenže kanadský forvard zavrávorá, všechny kolem vyděsí a nablýskaný pohár potluče o led. Výrazy Pavla Francouze a spol. obletí sociální sítě, stejně tak záběry ohnutého podstavce kultovní trofeje. Aube-Kubel tuto vzpomínku nevygumuje ani ze své kůže.

Aube-Kubel se svým pádem s hokejovým grálem postaral o rekord.

„Poprvé se přihodilo, aby vítězný tým poškodil Stanley Cup ještě na kluzišti,“ sdělil krátce po karambolu Phil Pritchard, jeden ze strážců „starého křapáče“.

„Byl to fofr, hráči Colorada měli stříbrný pohár, řekl bych, asi tak pět minut,“ prohodil pobaveně.

Aube-Kubel se rozhodl, že by byla věčná škoda na tuhle chvíli zapomenout. Mistrně si udělal legraci sám ze sebe a nechal si na stehno vytetovat Stanley Cup i s promáčklinou, kterou způsobil.

Kouzelný způsob, jak se vypořádat s vlastním faux pas. „K popukání,“ hodnotí Kanaďanův krok třeba zámořský web The Score.

Šestadvacetiletý hráč se pokusí o další zisk slavné trofeje v Torontu, s Javorovými listy podepsal roční smlouvu na milion dolarů.

V našem žebříčku tetování, které si nechali udělat vítězové Stanley Cupu, je to Aubeho-Kubela na druhém místě, hned za tím Brada Marchanda z roku 2011.

Vzpomínáte si na něj? Opilé hvězdě bostonských Bruins tehdy tatér vyrobil nápis s překlepem, místo „Champions“ měl Marchand na žebrech vytetováno „Champians“.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.