bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vyhrané vhazování a šťastná teč. Jonathan Toews rozhodl o výhře Blackhawks

6. srpna 2020, 7:45

Jiří Sameš

Nevypadalo to s nimi moc dobře, ale nakonec jsou to právě oni, kdo mají postup do play-off na dosah. Chicago Blackhawks v závěru třetí periody otočili zápas číslo 3 kvalifikace s Edmonton Oilers a nakonec zvítězili 4:3.

Blackhawks do závěrečné části vstupovali se ztrátou 2:3. Necelých osm vteřin před koncem druhé třetiny totiž poslal Edmonton do vedení Connor McDavid, jenž využil přesilovku.

Hokejisté Chicaga to ovšem nezabalili a hned zkraje třetího dějství měl velkou šanci útočník Jonathan Toews – z levé strany dorážkou nastřelil tyč. Vyrovnání přinesla až 55. minuta, skóroval Matthew Highmore.

Rozhodující moment nastal v čase 58:44. Toews nejprve uspěl na vhazování proti Leonu Draisaitlovi a krátce potom šťastnou tečí (kolenem) usměrnil touš za Mikka Koskinena. 

Od modré čáry zprava nahazoval kotouč na bránu Connor Murphy, přičemž
v zápise nějakou chvíli figuroval jako autor vítězné trefy. Jeho střelecký pokus tečovala také hokejka bránícího Ethana Beara.

Pro Toewse se každopádně jednalo o druhý gól večera a celkově čtvrtý v kvalifikačním kole. Není překvapením, že byl vyhlášen první hvězdou utkání.

Čtvrtý zápas kvalifikace mezi Blackhawks a Oilers se hraje v noci na sobotu od 00:45 SEČ.

Nepřehlédněte
Conor Garland se luxusní stahovačkou postaral o vítěznou trefu

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.