bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vrátí se Florida na první místo v konferenci? Colorado si chce upevnit prvenství na Západě!

20. ledna 2022, 20:00

Lukáš Mihal

NHL se už hraje nějakou dobu bez odkladů, dnes v noci se tak nasčítala slušná porce devíti zápasů. Tu zahájí atraktivním soubojem Boston a Washington, potvrdí v něm David Pastrňák svou formu? O důležité body se bude hrát také v Edmontonu, který hostí rozjetou Floridu a Colorado si tentokrát jede pro body do Los Angeles. Celý program zakončí bitva Krakenů se Žraloky.

Boston dnes potřebuje nutně zabrat. Jeho forma v posledních duelech sice není vůbec zlá, ale výrazně se mu nepovedlo poslední střetnutí s Carolinou, které prohrál poměrem 1:7. Naopak Caps se topí ve výsledkové mizérii, od Bruins navíc naposledy schytali debakl 3:7. Oba celky tak mají o motivaci postaráno, zápas tak může být pořádně vyhrocený.

Philadelphie ohromně propadá tabulkou, za což může šňůra devíti porážek v řadě. Flyers tak potřebují konečně urvat výhru, navíc se utkají s tabulkovým sousedem. Columbus se nachází jen o příčku výše a také se mu příliš nedaří, v posledním utkání inkasoval od Floridy devět branek. Jakub Voráček se však vrací do sestavy a takový výsledek určitě nebude chtít dopustit.

Velmi důležitý duel bude k vidění v Edmontonu. Domácí Oilers prožívají obrovskou krizi a v tabulce klesli až na dvanáctou pozici. Florida to má zcela obráceně, protože je druhým nejlepším celkem v NHL a chyby v její hře se hledají jen těžko. Suma sumárum nás tak čeká atraktivní duel, kde můžeme očekávat hodně branek.

Colorado přidává jednu výhru za druhou a už se naplno usadilo na první pozici Západní konference. Aktuálně má na kontě čtyři vítězství za sebou a nic nenapovídá tomu, že by ho někdo měl zastavit. Los Angeles se o to určitě pokusí, ale série dvou porážek za sebou mu k tomu moc nepomůže. 

Na závěr noci se můžeme těšit na souboj mořských tvorů. Ten v polovině prosince vyzněl pro Kraken, který se však nyní nenachází v ideálním rozpoložení. Proti Chicagu konečně ukončil sérii proher, ale pořád to není úplně ideální. Naopak Sharks se musí cítit skvěle po pětigólovém představení Tima Meiera. K tomu čtyřmi asistenci pomohl Tomáš Hertl, zopakuje takový počin i dnes?

Kompletní program

01:00 Boston Bruins – Washington Capitals

01:00 Buffalo Sabres – Dallas Stars

01:00 Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

01:00 Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators

02:00 Nashville Predators – Winnipeg Jets

03:00 Edmonton Oilers – Florida Panthers

03:30 Los Angeles Kings – Colorado Avalanche

04:00 Seattle Kraken – San Jose Sharks

04:00 Vegas Golden Knights – Montreal Canadiens

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.