bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: V Tampě Bay se znovu slavilo na lodích. Rutta myslel i na Gáboríka

13. července 2021, 6:29

Jiří Sameš

Jak známo, klub z Tampy Bay podruhé za sebou zdolal hokejový Everest. Včerejší velká oslava s fanoušky se přitom uskutečnila na lodích, když se ve stejném duchu vydařila již v loňském roce. Na videosestřih se můžete podívat níže!

V barvách Bolts pochopitelně slavili i Jan Rutta a Ondřej Palát. Naši hokejisté spolu s Erikem Černákem si při této příležitosti trefně vzpomněli na Mariána Gáboríka, jenž v jejich týmu figuroval na listině dlouhodobě zraněných hráčů.

Závěrečnou fázi oslav bohužel překazilo špatné počasí. Mnoho fanoušků však zůstalo na svých místech a dále se radovalo s hráči navzdory bouři s hustým deštěm.

Stanley Cup při včerejších oslavách dokonce utrpěl drobné poškození, nyní je tak na cestě do kanadského Montrealu k opravám. Již o víkendu by se ale měl vrátit zpět na místo činu.

VIDEO: Sestřih ze včerejší oslavy Tampy Bay na lodích

FOTO: Jan Rutta zapózoval s pohárem v tričku Gáboríka


TWEET: „A pak že nemá Tampa Bay žádné fanoušky."


VIDEO: Některé perličky ze včerejší oslavy na lodích


TWEET: Kliknutím na odkaz se můžete podívat i na další fotky


FOTO: Hráči s sebou na lodě vzali i rodinné příslušníky


TWEET: Hustý déšť a bouře? Oslavy nebraly konce!


TWEET: Stříbrný grál během oslav utrpěl drobné poškození


VIDEO: Celou včerejší oslavu na lodích můžete zhlédnout zde ↓

Ještě jednou gratulujeme Tampě Bay k obhajobě Stanley Cupu!

Více k tématu:
18 milionů nad stropem! Kučerov dál čeří vodu, mlčky se vysmál haterům

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.