bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Tu čepici tam nehodím! Tkachuk ostře odmítl oslavit synův hattrick

19. května 2022, 14:00

Tomáš Zatloukal

Keith Tkachuk je hokejová legenda a samozřejmě hrdý otec. Navštívil mnohé zápasy svých synů – a zdatných nástupců v roli elitního power forvarda – Bradyho s Matthewem. Pochopitelně nechyběl ani na úvodní partii mimořádně třaskavé "Bitvy o Albertu", vzácného souboje edmontonských Olejářů a calgarských Flames v play-off. Starší potomek Matthew mu jistě udělal brilantním představením, jímž dotáhl svůj mančaft k výhře 9:6, radost, čepici na oslavu jeho hattricku ale Keith na led nehodil.

Vzdát se oblíbené kšiltovky a oslavit tím třígólovou show vlastního syna?

Ne, děkuji.

Tkachuk překvapil slavící fanoušky Plamenů, kteří ho nabádali k hodu čapkou, razantní reakcí. Na tribuně zakřičel z plných plic: "Nooooo". Překlad netřeba, pokrývka hlavy zůstala u vítěze Světového poháru z roku 1996.

Oslavit synův hattrick hozenou čepicí? Keith Tkachuk vehementně odmítl:

Nejspíš byla jeho srdci příliš vzácná, ostatně tu samou měl Keith na sobě, když Matthew nedávno překonal jeho bodové maximum v NHL (98 bodů za sezonu) a přinesli mu do ochozů ukázat puk s všeříkajícím nápisem.

Lehce pobaví rozdíl mezi tím, jak slavil Matthewovy góly rozparáděný Brady a jak "Big Walt", který odmítl udělat trik se špičatým kloboukem, pardon s kšiltovkou.

Nezvykal ho ani fakt, že nedodrží tradici, na které si v zámoří potrpí. Čapka mu byla jednoduše příliš milá, což okamžitě odstartovalo vtípky o tom, že by letěla na led jedině v případě, kdyby se prosadil Keithův oblíbenější syn.

Tedy Brady.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.