bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Spolupráce s nejlepším kamarádem vedla k významnému milníku

17. března 2021, 8:14

Jiří Sameš

Významnými milníky se to v posledních dnech jen hemží. Trochu ve stínu ruských forvardů zůstal obránce Victor Hedman, jenž se blýskl svým 500. bodem v NHL.

Victor Hedman si připsal primární asistenci u přesilovkového gólu Stevena Stamkose, jenž pálil ze své pozice na levé straně. Oba si dvakrát vyměnili touš a vyhlášený kanonýr nedal svou dělovkou maskovanému muži žádnou šanci.

Dallas Stars vs. Tampa Bay Lightning – KARTA ZÁPASU

Kapitán Blesků ihned pověřil své spoluhráče, aby obrovitému zadákovi dojeli pro kotouč. Celé situaci přihlížel i český forvard Ondřej Palát, jenž je nedílnou součástí elitní přesilovkové formace.

Třicetiletý Švéd zdolal metu 500 kanadských bodů ve svém 790. utkání v NHL. Stal se prvním mužem svého postu a teprve pátým hráčem v klubové historii, jenž dosáhl tohoto významného milníku.

Mezi aktivními zadáky se jedná o jedenáctého do party a současně o čtvrtý nejrychlejší počin. Také v současném zkráceném ročníku patří k hlavním favoritům na trofej pro nejlepšího obránce, kterou získal již v sezoně 2017-18.

Hedman se Stamkosem jsou základními stavebními kameny Tampy Bay. Tato sezona je jejich už dvanáctou společnou. Není divu, že si za tu dobu vytvořili velké kamarádské pouto.

Více k tématu:
Ovečkin se osamostatnil na šestém místě, pozadu nezůstal ani Malkin

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.