bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Spletl si hokejku se sekerou? Johansen se dozvěděl trest za seknutí do hlavy

19. ledna 2019, 10:00

Jan Vojkůvka

Útočník Nashvillu Predators, Ryan Johansen, byl v pátek disciplinární komisí NHL suspendován na dva zápasy za nebezpečnou hru vysokou holí. V utkání proti Winnipegu sekl Marka Scheifeleho do oblasti hlavy a krku, což si vyžádalo zpětný pohled funkcionářů ligy.

Johansen se faulu vysokou holí dopustil v první třetině během souboje u mantinelu. Proti Scheifelemu se v jednu chvíli otočil a svou hokejku použil jako sekeru při štípání dřeva.

„Johansen zahrál se svou holí bezohledně a nezodpovědně, což mělo za následek, že zasáhl Scheifeleho,“ stojí v prohlášení ligy.

Za svůj prohřešek vyfasoval Johansen během utkání dvouminutový trest za hru vysokou holí. Disciplinární komise tak přívětivá nebyla a kromě dvouzápasové suspendace (vynechá sobotní zápas s Floridou a pondělní duel v Coloradu) zaplatí také pokutu ve výši 86 021,50 dolarů.

Šestadvacetiletý útočník v této sezoně nastoupil zatím ke všem 49 zápasům svého týmu, ve kterých dal 8 branek a přidal 34 asistencí. Svůj čtvrtý kompletní ročník však kvůli zmíněné suspendaci neodehraje. Všech 82 zápasů se Johansenovi podařilo odehrát zatím jen v sezonách 2013/14, 2014/15 a 2016/17.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.