bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

VIDEO: Návrat hokeje a rovnou bitka! I letos hráče čeká bojovná příprava

26. září 2021, 10:36

Patrik Czepiec

Srovnávat přípravu NHL s vyřazovacími boji je sice troufalé, pro některé hráče ovšem předsezonní zápasy skutečně představují malý vrchol kariéry. A podle toho se také chovají. Chtějí svým vlastníkům ukázat, že v sobě mají zarputilého ducha, budou pro tým přínosem a porvou se o každý centimetr hrací plochy. Někdy doslova.

Hned v úvodním „přípraváku“ mezi Torontem a Montrealem padly rukavice na led. Křídelník Leafs Kurtis Gabriel přejel u mantinelu Brandona Baddocka a mela byla na světě. Nešlo zrovna o přepychovou bitku, jelikož Baddock dvakrát promáchnul, aby následně ztratil rovnováhu a rozhodčí duel ukončili.

Rozhodně se ovšem jednalo o typickou ukázku řízného stylu, jakého se můžeme od podobných hráčů v přípravě dočkat. Gabriel ve svých 28 letech nedosahuje ani na padesátku startů v NHL, jeho o dva roky mladší protivník na debut marně čeká.

I bitka se pak stává způsobem, jak se mohou takovíto odpadlíci přihlásit o pozornost trenérů a majitelů. Ono totiž objíždět stadiony ve farmářské AHL, nebo si užívat světla reflektorů o stupeň výš, to není jen o hokejové kvalitě, ale také platových podmínkách.

Zápasnický styl svých potenciálních soupeřů zatím odmítá studovat Robin Lehner. Místo toho v noci osobně navštívil nabitý galavečer UFC, nejslavnější organizace smíšených bojových umění. Když pak na svém Twitteru napsal větu „Parádní zápas!“, rozhodně nepopisoval tahanici Gabriela s Baddockem.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.