bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Velký problém pro Golden Knights. Lehner zmešká celý ročník

12. srpna 2022, 2:30

Jan Šlapáček

Uplynulá sezóna dopadla pro Vegas velmi špatně a celek z Nevady se poprvé ve své historii nepodíval do vyřazovacích bojů. A jak se zdá, ani následující ročník nebude procházka růžovou zahradou.

Důvod? Brankář Robin Lehner musí podstoupit operaci kyčle a očekává se, že bude Golden Knights chybět celý následující ročník. Jednatřicetiletý brankář laboroval se zraněními i v minulé sezóně, i tak byl pro svůj tým velice důležitý a vychytal třiadvacet vítězství. Dá se i říci, že právě jeho časté absence v závěru základní části stály tým účast v play-off.

Pro Vegas je tahle zpráva nepříjemná i z toho pohledu, že bez smlouvy není žádný brankář, který by dokázal Lehnera nějakým způsobem nahradit. Otázkou pro následující dny či týdny bude, zda-li se Golden Knights budou spoléhat na Logana Thompsona a někoho z dvojice Laurent Brossoit - Michael Hutchinson, a nebo se s někým domluví na výměně. Zatím to vypadá na první možnost, i vzhledem k problémům s vecpáním se pod platový strop.

„Pro tréninkový kemp jsou věci jasné. Myslím si, že Thompson ukázal organizaci i svým spoluhráčům, že je více než plnohodnotný brankář pro NHL," řekl ředitel rozvoje hráčů Golden Knights Wil Nichol před oznámením zranění Lehnera.

Dokáže ale Thompson dotáhnout Vegas do vyřazovacích bojů a následně v nich uspět? To bude často kladená otázka v kancelářích v Nevadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.