bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Vancouver dokázal najít cestu k vítězství, Los Angeles selhalo

19. listopadu 2022, 6:59

Jan Šlapáček

Jediné noční utkání nabídlo zajímavou podívanou a vítězství Vancouveru. Hrdinou duelu se stal Thatcher Demko, který pochytal hned sedmatřicet střel!

VANCOUVER CANUCKS - LOS ANGELES KINGS

4:1 (0:0, 3:1, 1:0)

Vancouver si vyšlápl na Los Angeles

Podle statistik bylo Los Angeles jednoznačně aktivnějším týmem a svého soupeře výrazně přestřílelo. V brance Canucks však skvělý výkon podal Thatcher Demko, který pochytal sedmatřicet střel, inkasoval pouze jednou a dal svému týmu velkou šanci na vítězství. 

V útoku Vancouveru pak zářili Elias Pettersson a Brock Boeser, kteří se postarali o všechny čtyři góly svého týmu (každý vstřelil dva). Kanadský celek vyhrál podruhé v řadě a pomalu se dotahuje na týmy před sebou.

Branky a nahrávky
26. E. Pettersson (Kuzmenko, Michejev), 31. Boeser (J. Miller, Q. Hughes), 35. E. Pettersson (Kuzmenko, Q. Hughes), 46. Boeser (Dries) – 34. Lizotte (S. Walker, Edler).

Statistiky
Střely na bránu: 25 – 38 | Přesilová hra: 1/3 – 0/2 | Trestné minuty: 4 – 6

Kdo se postavil do brankoviště?
Thatcher Demko (VAN) – 37 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,4 %, odchytal 60:00
Jonathan Quick (LAK) – 21 zákroků, 4 OG, úspěšnost 84,0 %, odchytal 59:56

Česká a slovenská stopa
Bez české a slovenské účasti

Tři hvězdy utkání
1. Brock Boeser (VAN) – 2+0
2. Elias Pettersson (VAN) – 2+0
3. Thatcher Demko (VAN) – 37 zákroků

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.