bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Trh volných hráčů 2020

9. října 2020, 14:00

Jan Šlapáček , Vojtěch Balon

Přípravy na novou sezonu National Hockey League už jsou v plném proudu. Po vstupním draftu přichází na řadu další velmi populární akce, trh volných hráčů. Tentokrát se otevírá 9. října a slibuje velmi zajímavou podívanou, proto rozhodně sledujte náš online přenos!

23:20 - Konec on-line přenosu
To je pro dnešní večer z naší strany vše, o novém dění vás budeme informovat od zítřejších ranních hodin. Dobrou noc!

23:15 - Podpis
Buffalo pokračuje ve zběsilém podepisování. Tentokrát sáhlo po Codym Eakinovi, defenzivně laděný centr bude během dvou let ukrajovat z platového stropu Sabres 2,25 milionu dolarů.

23:00 - Podpis
Tempo podpisů dnes není tak velké jako včera, až po hodině ticha tak hlásíme další novinku: Jesper Fast podepsal tříletou smlouvu s Carolinou, Hurricanes budou bývalému forvardovi NY Rangers vyplácet roční gáži 2 miliony dolarů.

22:02 - Podpis
Kevin Labanc, který po vydařené předloňské sezóně výrazně slevil a podepsal se Sharks smlouvu za pouhý milion dolarů, se konečně dočkal tučné gáže. U San Jose bude pokračovat příští čtyři roky, během nichž si vydělá 18,9 milionů dolarů (4,725 ročně).

21:30 - Podpis
Columbus ulovil velké jméno na pozici třetího centra, která se uvolnila vyplacením Alexandera Wennberga. Smlouvu s Blue Jackets podepsal finský veterán Mikko Koivu, který podepsal na jeden rok a 1,5 milionu dolarů!

21:22 - Podpis
Mark Pysyk po vypršení smlouvy s Floridou zamířil do Dallasu. S finalistou uplynulé sezóny podepsal edmontonský rodák roční kontrakt na 750 tisíc dolarů.

21:08 - Podpis
Ani osmatřicetiletý Mike Smith ještě nedává NHL sbohem. Zkušený gólman pokračuje v Edmontonu, kde se domluvil na roční smlouvě na 2 miliony dolarů.

20:42 - Podpis
Angažmá na příští rok sehnal veterán Nate Thompson. Bojovný útočník podepsal roční kontrakt s Winnipegem, vydělá si na poměry NHL nuzných 750 tisíc dolarů. Jedná se ale o jednocestnou smlouvu.

20:20 - Podpis
Jasno už má i Tyson Barrie! Mistr světa z Prahy 2015 po konci v Torontu zůstává v Kanadě a nově se stal hráčem Edmontonu. Tam podepsal roční smlouvu na 3,75 milionu dolarů.

20:00 - Podpis
Detroit pokračuje v budování kádru. Dalším dílem do skládačky je obránce Troy Stecher, který k Red Wings přichází z Vancouveru. Během dvou let bude pobírat roční gáži 1,7 milionu dolarů.

19:02 - Podpis
Jordan Greenway se domluvil na nové smlouvě s Minnesotou. Americký křídelník jako chráněný volný hráč přijal nabídku dvouletého kontraktu s ročním výdělkem 2,1 milionu dolarů.

18:30 - Info
Tyler Johnson prošel listinou k zařazení. O třicetiletého centra šampionů z Tampy Bay trochu překvapivě neprojevil žádný ze zbývajících 30 klubů zájem, překážkou je jeho vysoká smlouva - Johnson bude až do roku 2024 ukrajovat z platového stropu částku 5 milionů dolarů. 

18:20 - Podpis
Boston posiluje útočné řady o zkušeného Craiga Smithe. Bývalý centr Nashvillu podepsal s Bruins tříletou smlouvu, průměrně si mnohanásobný americký reprezentant přijde na 3,1 milionu dolarů ročně.

18:01 - Podpis
Detroit má jasno o složení brankářské dvojice. Nejhorší tým uplynulé sezóny vsadí na Jonathana Berniera a novou posilu Thomase Greisse - zkušený Němec podepsal v americkém městě automobilů dvouletou smlouvu na 3,6 milionu dolarů ročně.

16:20 - Podpis
André Burakovsky bude pokračovat v Coloradu, švédský útočník se jako chráněný volný hráč domluvil s Avs na dvouleté smlouvě, která mu ročně přinese 4,9 milionu dolarů.

16:05 - Info
Připomínám, že v noci po přerušení našeho přenosu došlo k pár zajímavým podpisům. Corey Crawford nově bude oblékat barvy New Jersey, Chris Tanev zamířil do Calgary, Torey Krug do St. Louis, TJ Brodie do Toronta, Nick Cousins do Nashvillu, a Tomáš Nosek podepsal novou smlouvu s Vegas. Hned tři hráče do širšího kádru pak podepsalo Buffalo (Tobias Rieder, Matt Irwin, Brandon Davidson).

Sobota 10.10.2020, 16:00 - Začátek on-line přenosu
Přejeme příjemné sobotní odpoledne! Severní Amerika se pomalu probouzí do nového dne, a tak dnes můžeme čekat další snůšku podpisů volných hráčů. Vše důležité se dozvíte v našem pokračujícím on-line přenosu.

22:30 - Konec on-line přenosu
K žádným novým podpisům v posledních minutách nedošlo. Pro dnešek se s vámi loučíme a budeme se těšit zase zítra! 

22:10 - Podpis
Tak to je pořádná konkurence pro Davida Ritticha. Brankář Jacob Markström se upsal Calgary na šest let a celkem 36 milionů dolarů!

21:53 - Podpis
Washington posiluje zadní řady o Justina Schultze, ofenzivně laděný obránce podepsal v hlavním městě USA smlouvu na dva roky! Celkem si přijde na osm milionů dolarů.

21:34 - Podpis
Alex Petrovic v posledních letech trochu sešel z očí fanoušků NHL. Po konci na Floridě chvilku paběrkoval v Edmontonu a nakonec se propadl do AHL. Po roce na farmě Bostonu dostane Petrovic další šanci zabojovat o NHL, zkušený zadák podepsal roční dvoucestnou smlouvu (700 tisíc / 300 tisíc dolarů) s Calgary.

21:27 - Podpis
Obránce Matt Benning stráví příští dva roky v Nashvillu, se zástupci Predators podepsal dvouletou smlouvu na dva miliony dolarů.

21:20 - Info

O Alexe Pietrangela projevili zájem zástupci Vegas a Toronta. Kam nakonec hvězdný obránce zamíří?

21:12 - Podpis
Po deváté hodině večerní SELČ se to opět začíná s podpisy hemžit. Obránce Kevin Shatttenkirk má namířeno do Anaheimu, během tří let v dresu Ducks si vydělá celkem 11.7 milionů dolarů!

21:07 - Podpis
Jack Johnson bude mít po nepovedeném angažmá v Pittsburghu možnost vzkřísit svou uvadající kariéru na Manhattanu. Rangers podepsali Johnsona na rok, vydělá si rovný milion dolarů.

21:03 - Podpis
Nové angažmá má už i Mark Borowiecki. Řízný zadák opustil Ottawu a nově bude oblékat barvy Nashvillu, Predátorům se upsal na dva roky za 4 miliony dolarů.

20:52 - Podpis
Edmonton oznámilo podpis Tylera Ennise. Smlouva za jeden rok za jeden milion dolarů.

20:19 - Podpis
Tyler Pitlick se dohodl na smlouvě s Arizonou. Dvouletá smlouva - 3,5 milionů dolarů.

20:14 - Podpis
Alexander Wennberg si nakonec místo Montrealu vybral Floridu, která dělá zajímavé přesuny. Smlouva na jeden rok za 2,25 milionů dolarů.

20:11 - Info

Na trhu zbývá spousta zajímavých jmen. Dočkáme se jich ještě dnes?

19:54 - Podpis
Rangers rozšiřují své brankoviště o Keitha Kinkaida. Dvouletá smlouva za 1,65 milionů dolarů.

19:51 - Podpis
Hvězda uplynulého play-off zůstane na svém starém místě. Anton Chudobin si vyzkoušel trh a rozhodl se prodloužil s Dallasem. Jedná se o tříletou smlouvu na 3,5 milionů dolarů ročně.

19:48 - Podpis
Matt Murray se po výměně do Ottawy domluvil na nové smlouvě. Ta by měla být na čtyři roky, celková hodnota 25 milionů dolarů.

19:39 - Podpis
Obrovskou konkurenci získá David Rittich v Calgary. Flames se dohodli na smlouvě s Jacobem Markströmem. Podmínky upřesníme.

19:35 - Podpisy
Vypadá to na další dva podpisy v Edmontonu. Brankář Anton Forsberg a útočník Mike Hoffman.

19:17 - Podpis
Další velké jméno mizí z trhu. Brankář Braden Holtby se stěhuje do kanadského Vancouveru. S Canucks podepsal smlouvu na dva roky v celkové hodnotě 8,6 milionů dolarů.

19:11 - Podpis
Nathan Beaulieu bude pokračovat ve Winnipegu. S Jets prodloužil o dvě sezóny v hodnotě 2,5 milionů dolarů.

19:02 - Podpis
Kyle Turris bude po angažmá v Nashvillu znovu působit v Kanadě. Na dva roky se upsal Edmontonu, ročně si v průměru vydělá 1,65 milionů dolarů.

18:59 - Podpis
Minnesota má nového brankáře. Na tři roky podepsala Cama Talbota za 11 milionů dolarů.

18:49 - Podpis
Brankář Henrik Lundqvist bude podle očekávání pokračovat ve své kariéře v hlavním městě USA. S Capitals podepsal smlouvu na jeden rok za 1,5 milionu dolarů.

18:43 - Podpis
Florida loví dál. Tentokrát se do hledáčku Panthers dostal Carter Verhaeghe, který nedostal v Tampě kvalifikační nabídku. S Floridou podepsal na dva roky.

18:41 - Podpis
Detroit podepisuje druhého hráče. Tentokrát se Steve Yzerman dohodl s Jonem Merrill. Smlouva na jeden rok za 925 tisíc dolarů.

18:38 - Podpis
Tyler Motte by měl následující dva roky působit ve Vancouveru. Podepsal smlouvu na dva roky v celkové hodnotě 2,4 milionů dolarů.

18:30 - Podpis
Český obránce Radko Gudas se vrací na Floridu. Ne však do Tampy, kde v NHL začínal, ale přidá se k Panthers. Smlouva je na tři roky - 2,5 milionů dolarů ročně.

18:22 - Podpisy
Pat Maroon a Luke Schenn budou pravděpodobně pokračovat v Tampě. Maroon podepsal na dva roky za 900 tisíc ročně, Schenn na jeden rok za 800 tisíc ročně.

18:15 - Podpis

Útočník Bobby Ryan překonal v minulém roce problémy a čeká ho nový začátek. Na jednoleté smlouvě v hodnotě jednoho a půl milionu dolarů se domluvil v Detroitu. Zajímavá posila pro Red Wings.

18:10 - Podpis
Malcolm Subban prodloužil o dva roky svoji smlouvu s Chicagem a v průměru si vydělá 850 tisíc dolarů. U Blackhawks by mohl dostat v této sezóně hodně prostoru.

18:05 - Kdo si vezme Tylera Johnsona?
Útočník Tampy Bay si pravděpodobně bude balit v Tampě kufry. Lightning ho umístili na waivers listinu, odkud si ho někdo může stáhnout.

18:03 - Podpis
V Torontu bude tvrdit muziku Wayne Simmonds. Smlouva na jeden rok za 1,5 milionů dolarů.

18:01 - Podpis
Dominik Kubalík má smlouvu v kapse! S Chicagem podepsal smlouvu na dva roky a vydělá si 3,7 milionů dolarů ročně.

18:00 - Trh s volnými hráči otevřen!

17:58 - Spekulace
Zajímavé jméno loví Edmonton. V hledáčku Oilers je Mikko Koivu, který by byl pro tým velkým přínosem. A především by mohla zafungovat jeho spolupráce s Jessem Puljujärvim.

17:55 - Spekulace
Vancouver se pokouší s Arizonou domluvit na výměně Olivera Ekmana-Larssona. Byla učiněna nová nabídka.

17:47 - Spekulace
Alexander Wennberg byl včera vyplacen ze smlouvy a nyní je v pohovorech s Montrealem, který projevuje o jeho služby zájem.

17:44 - Spekulace
Spoustu zájemců má také brankář Cam Talbot. I zde je mezi týmy znovu Detroit. Najdeme tam i Vancouver, Minnesotu, New Jersey, Dallas a Calgary.

17:35 - Spekulace
Velký zájem je na trhu i o Bobbyho Ryana. Nejvážnější favoritem na jeho zisk je Detroit.

17:16 - Spekulace
Přijde dneska na řadu výměna Marca-André Fleuryho? O kanadského gólmana Vegas, který se stal během play-off dvojkou, se zajímají zejména Minnesota, Pittsburgh a New Jersey.

17:13 - Info
Společná řeč mezi Mikem Hoffmanem a Floridou Panthers se nenašla a útočník míří na trh volných hráčů. Není ale vyloučené i jeho setrvání na Floridě. Rozhodne výběr z nabídek.

17:11 - Podpis
V Montrealu bude pokračovat Victor Mete. S Canadiens podepsal jednoletou smlouvu za 735 tisíc dolarů.

16:51 - Spekulace
Mattias Janmark a Colorado Avalanche? Jednání probíhají, o švédského útočníka má však zájem i pár dalších týmů.

16:47 - Spekulace
Anaheim hodlá podepsat obránce a klidně by se mohl uskutečnit jeden návrat. S Ducks o smlouvě jedná Sami Vatanen, který právě v Kalifornii vstoupil do NHL.

16:39 - Info
Chicago na trhu po ztrátě Coreyho Crawforda brankáře hledat nebude. Blackhawks se budou spoléhat na své brankáře a domlouvají se na nové smlouvě s Malcolmem Subbanem.

16:20 - Spekulace
Henrik Lundqvist má o své budoucnosti jasno. Podle posledních zpráv je předběžně domluven na roční smlouvě s Washingtonem. Oficiální oznámení však může přijít až po šesté hodině večerní.

16:13 - Výměna
Spekulace se naplnily! Výměna mezi Vegas a Winnipegem dostala konečné obrysy. Do Kanady putuje centr Paul Stastny, za kterého Jets poslali svému soupeři volbu ve čtvrtém kole draftu 2022 a Carla Dahlströma.

16:11 - Podpis
Krátkodobou smlouvu se švýcarským týmem SC Rapperswil-Jona Lakers podepsal český útočník Vladimír Sobotka. Nadále však preferuje pokračování v NHL.

16:08 - Info
Na trh volných hráčů míří i brankář Cam Talbot, který nebude pokračovat v Calgary. V něm začal jako dvojka za Davidem Rittichem, sezónu ale zakončil v play-off jako jednička. Flames se rozhodně budou poohlížet po nějakém brankáři. Holtby? Markström?

15:59 - Spekulace
Plno spekulací je i kolem Waynea Simmondse. O toho již dříve projevilo zájem Toronto s Montrealem, nyní se k těmto kanadským týmům přidalo i Calgary.

15:37 - Info
Spoustu týmů trápí nedostatek prostoru pod platovým stropem a proto se dá očekávat i nějaká výměna za účelem ušetření peněz. Hodně se v tomto případě mluví o Tampě, která by mohla vyměnit Tylera Johnsona či Alexe Killorna.

15:20 - Spekulace

Obrovský zájem na trhu budí obránce Torey Krug, který dneska bude mít rozhodně z čeho vybírat. Jedním z největším zájemců o amerického obránce je Detroit, který by do týmu rád přivedl kvalitního hráče a pomalu začal otáčet organizaci k lepším zítřkům. Nebude však chtít Krug působit následující roky v ambicióznějším týmu?

15:05 - Info - útočníci
Nejvíce zajímavých jmen je pochopitelně mezi útočníky, kde je opravdu z čeho vybírat. O nové angažmá si dneska řekne produktivní trojice Taylor Hall, Mike Hoffman, Jevgenij Dadonov. Solidní smlouvu podepíše určitě i Tyler Toffoli. Dále na trhu najdeme i pár hodně zkušených hráčů - Mikko Koivu, Joe Thornton, Patrick Marleau. Bez smlouvy je i Ilja Kovalčuk. Najde ještě angažmá?

15:00 - Info - obránci
Mezi nejžádanější obránce dnešního dne budou určitě patřit Alex Pietrangelo, Torey Krug či Tyson Barrie. Výběr mezi zadáky je ale široký. Dále se tam nachází hráči jako Sami Vatanen, Kevin Shattenkirk a Radko Gudas.

14:55 - Info - brankáři
Letošní trh volných hráčů je obrovsky bohatý na brankáře a bude zajímavé sledovat, kdo a kam nakonec zamíří. K dispozici jsou například Braden Holtby, Jakob Markström, Anton Chudobin, Corey Crawford, Henrik Lundqvist a další velmi dobří brankáři.

14:42 - Info

Na novou smlouvu pochopitelně čeká i pár českých hokejistů a někteří z nich se dostanou na trh s volnými hráči. Novou destinaci pro svoji kariéru si budou vybírat například Radko Gudas, Tomáš Nosek, Dominik Simon, Michael Frolík, Vladimír Sobotka či Jan Rutta.

14:36 - Info
Největší útočnou hvězdou bez smlouvy je bezpochyby Taylor Hall. Ten se po výměně z New Jersey nedomluvil v Arizoně na pokračování spolupráce a bude si hledat nové angažmá. Bude mít tentokrát štěstí na úspěšný tým? Zajímavou otázkou je i to, jakou hodlá Hall přijmout smlouvu. I tuhle odpověď dneska zjistíme.

14:31 - Info
Zajímavé bude sledovat i počínání Coreyho Crawforda. Ten se po dlouhých a velmi úspěšných letech v Chicagu s místními Blackhawks loučí a bude si vybírat nové působiště. Brankářů je na trhu letos opravdu hodně.

14:26 - Info
Zajímavě se na dnešní den připravil GM Columbusu Jarmo Kekäläinen. Ten se během včerejška dokázal zbavit Wennberga, Nutivaary a Murrayho, čímž získal téměř 12 milionů dolarů na posílení. Bude to nějaká velká ryba?

14:15 - Spekulace
Dnešní den pochopitelně není pouze o podpisech, často dochází i k výměnám. A právě o jedné takové se spekuluje. Golden Knights by se nebránili odchodu Paula Stastnyho, čímž by si uvolnili šest milionů dolarů pod platovým stropem. O zkušeného útočníka má podle různých zdrojů zájem Winnipeg, který hodlá posílit pozici centra a se Stastnym má velmi dobré zkušenosti. Americký hokejista má smlouvu ještě na jeden rok.

14:07 - Info
Jednou z největších hvězd na trhu je zkušený obránce Alex Pietrangelo. Ten se i přes dlouhá jednání zatím nedokázal domluvit ze St. Louis a vyzkouší si roli volného hráče. Není však vyloučen podpis s Blues, vítězové Stanley Cupu z roku 2019 o svého kapitána nadále stojí.

14:01 - Info
Trh s volnými hráči se oficiálně otevře až v 18:00. Už nyní Vám ale budeme přinášet různé spekulace a zajímavé informace.

14:00 - Příjemné pondělní odpoledne! Vítejte při sledování textového přenosu Trh volných hráčů NHL 2020. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.