bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Start hvězdného Rusa je nejistý. A jak to vypadá s Černákem?

25. června 2021, 18:11

Jiří Sameš

Fanoušci Tampy Bay jistě prahnou po nejnovějších zprávách o hvězdném útočníkovi Nikitu Kučerovovi a slovenském obránci Eriku Černákovi, jež trápí či sužovaly určité zdravotní potíže. Zasáhnou dnes v noci do klíčové partie proti Isles?

Nad startem obou hráčů v rozhodující semifinálové bitvě i nadále visí otazník. Hlavní trenér mančaftu Jon Cooper v pátek ráno pochopitelně držel jazyk za zuby.

„Netuším. Rád bych vám odpověděl... ale bohužel nemohu. Budeme si muset počkat do večera," konstatoval.

Vše se tedy nejspíš dozvíme až těsně před úvodním buly z předzápasového rozbruslení. Tampský reportér Joe Smith pro web The Athletic však zveřejnil na svém twitterovém účtu zajímavé postřehy, které mohou leccos napovědět.

Kučerov se nezúčastnil ranního dobrovolného tréninku, což samo o sobě ještě nic neznamená. Ovšem s Patem Maroonem a Rossem Coltonem zde trénoval v jedné útočné formaci Gemel Smith pod taktovkou asistenta kouče.

28letý Rus na samém začátku středečního duelu utrpěl blíže nespecifikované zranění. U hrazení nejprve inkasoval krosček od Scotta Mayfielda, aby krátce poté uštědřil hit Mathewu Barzalovi. Tímto okamžikem pro něj uplynulé klání bohužel skončilo.

Naopak Černák byl v pátek na ledě a jevil se přitom v dobré formě. V sestavě ho v předchozích dvou utkáních nahradil Luke Schenn, jenž ráno zamířil do šatny o něco později, tudíž by měl být mimo sestavu a přenechat místo prvně jmenovanému.

Čtěte také:
Jak překonat Vasilevského? Ostrované objevili skulinku ve stylu ruského fantoma

Absence "Kuche" by pro Lightning znamenala nemalou přítěž. Vždyť se jedná o nejproduktivnějšího muže letošního play-off, jenž si po operaci kyčle v 16 duelech připsal 27 bodů (5+22).

  Závěrem už jen dodejme, že sedmé semifinále mezi Tampou Bay a Islanders vypukne krátce po druhé hodině ranní středoevropského času.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.