bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šok! Vrána vyměněn do Detroitu, do Washingtonu míří Mantha

12. dubna 2021, 21:38

Jan Šlapáček

Nudná uzávěrka přestupů dostala v posledních chvílích pořádné grády! O největší výměnu sezóny se postaraly Washington s Detroitem, kteří do obchodu zahrnuli i Jakuba Vránu a Anthonyho Manthu.

Když už to vypadalo, že se v zámoří nic zajímavého během uzávěrky přestupů nestane, tak do toho hodili vidle Capitals s Red Wings a domluvili se na obrovské výměně.

Do hlavního města USA míří z Detroitu bojovat o Stanleyův pohár urostlý útočník Anthony Mantha, který ve své kariéře několikrát potvrdil roli střelce a pravidelně se řadil k nejlepším hráčům Red Wings.

Co však mnoho lidí nečekalo, je protihodnota, která se na první pohled zdá obrovská. Washington opouští fanoušky Capitals oblíbený Čech Jakub Vrána, následovaný Slovákem Richardem Pánikem, volbou v prvním kole draftu 2021 a volbou ve druhém kole draftu 2022.

Yzerman znovu ukázal, že dokáže pro svůj tým vyjednat skvělý obchod a je tím správným mužem, jenž může vrátit Red Wings poněkud zašlou slávu.

Jak na tuhle výměnu nahlížíte vy?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.