bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šílená oslava. Fanoušci Islanders ohrozili vlastní hráče

24. června 2021, 11:05

Jan Vojkůvka

Odvraceli vyřazení z letošního play-off, ale prohrávali už 0:2. Hokejisté Islanders přesto dokázali s Tampou srovnat krok, vynutit si prodloužení a v něm hned ve druhé minutě rozhodnout brankou Anthonyho Beauvilliera. Po vítězné trefě a srovnání stavu série na 3-3 však přišla oslava, kterou asi jen tak někdo nečekal.

Zatímco se hráči a fanoušci radovali z výhry, led nečekaně zasáhly salvy plechovek, kelímků a lahví. Ačkoliv házení věci na led ze strany fanoušků není ničím novým, většinou se tak reaguje na křivdy rozhodčích, kontroverzní situace ze strany soupeře či v určitých případech na laxnost vlastního týmu.

Ale aby se tak reagovalo na výhru? „Tomuhle nerozumím. Pro hráče je to nebezpečné. Tohle je váš tým!“ komentoval dění na ledě dlouholetý analytik stanice NBC a vítěz Stanley Cupu s Rangers Eddie Olczyk.

Radost z chování fanoušků neměl ani Cal Clutterbuck, který to svým pohledem dával najevo. Navíc v jednu chvíli jedna z plechovek mířila jeho směrem a útočník Islanders ji ze vzduchu pohotově srazil. Jeho výraz v tu chvíli nebyl šťastný a spokojenost z výhry střídala frustrace.

Ne všichni se ale nejspíš cítili ohrožení. Kromě euforie z výhry hrál jistou roli zajisté i adrenalin.

„Šli jsme do prodloužení a hala páchla jako cigarety, teď páchne jako pivo,“ smál se autor vítězného gólu Beauvillier, který přiznal, že netradiční oslava vytvořila úžasnou atmosféru. 

Zlehčovat situaci se pokusil také útočít Mathew Barzal. „Nikdy jsem nic takového neviděl. Je to trochu nebezpečné, ale... Takoví jsou Islanders. Jsou vášniví, rychle se vzruší,“ podotkl.

Po výhře New Yorku se série přesune k rozhodujícímu zápasu do Tampy. Poslední utkání semifinále play-off mezi těmito týmy bude odehráno v noci z pátku na sobotu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.