bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Šikovné ruce. Conor Garland se luxusní stahovačkou postaral o vítěznou trefu

5. srpna 2020, 23:16

Jiří Sameš

Arizona Coyotes díky výborné závěrečné periodě slaví ve třetím zápase kvalifikačního kola úspěch 4:1 nad Nashville Predators, přičemž tak jsou hodně blízko postupu do play-off.

Po čtyřiceti minutách hry svítilo na výsledkové tabuli nerozhodné skóre 1:1 a Nashville byl na ledové ploše lepším mužstvem. Avšak Coyotes ve třetí třetině zabrali, to když hned třikrát skórovali. 

O vítěznou trefu se na začátku 48. minuty postaral útočník Conor Garland, jenž se po přihrávce Dereka Stepana blýskl luxusní stahovačkou proti Mattiasi Ekholmovi a následně z mezikruží prostřelil Juuse Sarose v bráně Predators.

Garland byl také vyhlášen druhou hvězdou utkání. Výtečný výkon podal Darcy Kuemper, který předvedl celkem 39 úspěšných zákroků.

Čtvrtý zápas kvalifikačního kola mezi Arizonou a Nashvillem je na programu v pátek večer od 20:30 SEČ.

Nepřehlédněte
Krásná individuální akce. Sebastian Aho poslal Hurricanes do play-off

Web NHL.cz přináší nejlepší akce z letošních bojů o Stanley Cup. Všechny si je můžete připomenout v horní sekci "VIDEO" či v rubrice "Tohle musíte vidět!".

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.