bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Seattle bere NHL útokem. Ukázal dres a chystá velkou show

21. července 2021, 8:19

David Zlomek

Těžko byste našli v NHL klub, který v současné době vzbuzuje takovou pozornost jako Seattle Kraken. Není se čemu divit, vzniká totiž úplně nový tým a kolem toho je vždycky rušno. Samotná organizace se na této vlně povyku veze. Nejen, že ukázala svůj dres, ale chystá i velkou show přímo ve městě během rozšiřovacího draftu.

Fanoušci budou nashromáždění v parcích, ale třeba i ve slavném Pike Place Marketu. Toto místo se proslavilo hlavně díky lovu a prodeji ryb. Jejich odér je zde opravdu proslulý.

Dříve bylo pro nové organizace ve zvyku vybírat si hráče někde v konferenční místnosti v luxusním hotelu, nicméně trend se nyní vyvíjí přesně opačným směrem.

„Chceme z toho udělat událost, na kterou se lidé budou těšit. To byl náš cíl,“ vysvětluje Steve Mayer, jeden z činovníků NHL starajících se o vytváření zábavy pro fanoušky.

Například v parku Gas Works se očekává návštěva až čtyř tisíc lidí. „Všechno jsme plánovali ještě v době, kdy byl svět zavřený. Postupně se ale dostáváme do normálu, z čehož máme velkou radost. Nyní jsme schopni shromáždit tisícovky fanoušků, kteří z toho udělají velkou událost,“ pokračoval Mayer.

A vězte, že ohlašování vybraných hráčů nebude obyčejné. Ronu Francisovi, generálnímu manažerovi, který bude jména zveřejňovat, budou pomáhat sportovní osobnosti z okolí města. Namátkou například Sue Birdová, jedna z nejlepších basketbalistek všech dob, hráč amerického fotbalu Marshawn Lynch nebo bývalý basketbalista Gary Payton.

„Kromě toho doufáme, že hned v ten večer budeme moci našim fanouškům představit některé vybrané hráče. Chystáme i jiná překvapivá oznámení,“ doplnil tajemně Mayer.

Jaká budou další překvapení, to lze těžko odhadovat. Nicméně už teď se ví, že fanoušci Seattlu se mohou těšit také na oficiální představení dresů.

Seattle na svých sociálních sítích zatím pouze nastínil, jak budou první hráčské uniformy vypadat. Dominantu hraje pochopitelně velké S uprostřed, které je vytvořeno chapadly olihně.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.