bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ovečkin mu dal košem. Teď drzý mladík podepsal v Bostonu novou smlouvu

26. června 2021, 15:56

Matěj Hodoval

Hlavní pozornost nyní pochopitelně směřuje k vyřazovací části, ve které je na řadě vyvrcholení v podobě finále. Ostatní mužstva National Hockey League ovšem nezahálí a pokračují v budování svých týmů na novou sezonu.

Jeden menší podpis oznámilo vedení Bostonu v čele s generálním manažerem Donem Sweeneyem – další dva roky setrvá v klubu třiadvacetiletý forvard.

Po vypršení nováčkovské smlouvy podepsal nový kontrakt útočník Trent Frederic. Rodák ze St. Louis průměrně zatíží platový strop Medvědů 1,05 miliony dolary.

Každopádně v něm mají Bruins velice zajímavého hráče. Bodově zatím na nejvyšší úrovni nezáří, vždyť vloni nasbíral pět kanadských bodů (4+1) ve dvaačtyřiceti zápasech. V aktuálně rozehraném ročníku vstřelil i svůj premiérový gól v NHL.

A na ten rozhodně nezapomene. Dočkal se jej v utkání proti Philadelphii, které se hrálo pod otevřeným nebem na jezeře Tahoe. Forvard s jedenáctkou na zádech se dostal k puku na vrcholku pravého kruhu a skvělou střelou zápěstím našel horní růžek branky.

Nicméně týmu nabízí i něco jiného.

Na svůj věk se rozhodně nebojí přitvrdit muziku. Hra do těla mu není cizí, navíc dokáže i shodit rukavice a vyburcovat svůj tým nějakou tou bitkou. Předvedl to několikrát, dvakrát dokonce proti vyhlášenému tvrďákovi Tomu Wilsonovi z Washingtonu.

Proti Capitals byl vidět nejvíce. V jednom ze vzájemných střetnutí dokonce shodil rukavice a byl připraven poprat se s legendárním Alexem Ovečkinem, ruský útočník ale na bitku nepřistoupil, a tak z toho byla pouze úsměvná situace pro média.

Později se potkali znovu, během další pošťuchované tentokrát neudržel mnohem zkušenější Rus nervy a hokejkou trefil Frederica do intimních partií.

Potkají se oba kohouti i v nadcházející sezoně? Pokud ano, rozhodně se máme na co těšit.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.