bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ondřej Palát mezi největšími překvapeními. Kdo ještě se dočkal uznání?

19. března 2021, 0:26

Jiří Sameš

Český útočník Ondřej Palát si zatím v této sezoně počíná na výbornou. Jedním z redaktorů oficiálního webu soutěže byl zařazen mezi pětici hokejistů, která v první polovině současného ročníku nejvíce překvapila.

Ondřej Palát z Tampy Bay se dočkal uznání od redaktora Roba Reese, jenž má na starosti především stránku Fantasy* v nejslavnější hokejové lize světa. Druhý z hlasujících Pete Jensen na levé straně upřednostnil Alexe DeBrincata.

Pozn.: Fantasy zahrnuje kompletní správu vlastního týmu. Hrát můžete proti kamarádům, kolegům z práce či úplně neznámým lidem z druhé strany světa.

Oba redaktoři webu NHL.com se shodli na stejném muži v masce a zadákovi, kterými byli zvoleni Kevin Lankinen a Darnell Nurse. Na třech postech v útoku se už však jejich názory lišily.

Palát před čtvrtečním duelem Blesků v 28 zápasech vstřelil 11 gólů a zapsal 27 bodů. V týmové produktivitě mu patřilo dělené první místo s dalšími třemi výbornými hráči.

Kromě toho měl na svém kontě čtyři rozhodující branky a znovu je excelentní na vlastní polovině kluziště. O skvělých výkonech devětadvacetiletého muže psal nedávno redakční kolega Tomáš Zatloukal.

Více k tématu:
Jak je důležité míti Paláta. Exceluje v roli kanonýra, báječně zastupuje...

Souhlasíte s výběrem zámořských novinářů? Překvapil vás v první polovině letošního ročníku ještě někdo další? Napište nám do komentářů pod článkem své volby!

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.