bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nová smlouva pro trenéra Lavin. Dalším krokem je Stanley Cup!

20. listopadu 2021, 15:29

Matěj Hodoval

Colorado si pojistilo služby Jareda Bednara. Vedení Avalanche nemělo důvod neprodloužit s aktuálním šéfem lavičky Avs smlouvu, zároveň si od něj ale slibuje, že tým dovede až na vysněný vrchol.

Svou štaci v Denveru započal Jared Bednar na konci srpna 2016, kdy na lavičce nahradil Patricka Roye.

Během jeho éry se Colorado vypracovalo mezi obávané celky, které každoročně pomýšlejí na ty nejvyšší cíle. Na druhou stranu, Avalanche zatím na vysněný Stanley Cup nedosáhli, takže plán vedení na další léta je jasný.

I proto Colorado prodloužilo Bednarovi stávající kontrakt, jeho nová smlouva platí až do roku 2024. Laviny si slibují, že on je tím pravým mužem, který klub dovede k poháru.

„Jsem vděčný a nadšený, že mohu pokračovat v budování toho, co jsme dosud dokázali. Víme, že jsme si stále nesplnili náš velký sen, ale věříme týmu. Musíme a nadále budeme tvrdě pracovat, abychom toho dosáhli,“ řekl ke svému podpisu Bednar.

Spokojení s tímto rozhodnutím jsou i v kabině. „Zasloužená smlouva. Odvedl tu pořádný kus práce od té doby, co přišel, a stále doufáme, že si splníme náš sen. Má na tom všem velký podíl a my jsme za něj rádi,“ líčí Erik Johnson.

„Jared se vypracoval na jednoho z nejlepších trenérů v NHL. Je skvělým lídrem, který má plnou důvěru hráčů i celého štábu. Pod jeho vedením se tým zlepšoval každý rok. Víme, že to je správná osoba, která nám může pomoci udělat další krok a poprat se o Stanley Cup,“ dodal Joe Sakic, generální manažer klubu.

Avalanche by úspěch v play-off potřebovali jako sůl. V posledních třech sezonách pokaždé skončili ve druhém kole a s takto talentovaným kádrem bezesporu musí pomýšlet na víc.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.