bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

NHL pokračuje čtyřmi utkáními, Pastrňák vyzve Hertla

24. října 2021, 16:15

Tomáš Němčík

Po vydatné nedělní noci bude na programu skromnější počet zápasů, ale to neznamená, že se budou fanoušci hokeje nudit. Už v sedm večer bude k vidění „zvířecí“ souboj, když se v TD Garden utkají Medvědi z Bostonu proti Žralokům ze San Jose. V noci se pak bude hrát ještě na dalších třech stadionech.

Pro evropské fanoušky v příznivém čase na led vyjedou mužstva Bostonu a San Jose. Pro české příznivce se jedná o atraktivní duel, jelikož za domácí by se mělo představit duo David Pastrňák – Tomáš Nosek a za hosty dvojice Tomáš Hertl – Radim Šimek. Spokojenější je momentálně vedení Sharks, neboť San Jose získalo ze čtyř duelů plný počet bodů. Boston má na svém kontě pouze čtyři body, avšak je to dáno i tím, že parta okolo Patrice Bergerona odehrála pouze tři utkání.

Další duel začne o půlnoci v Minnesotě, kde domácí celek vyzve Predátory z Nashvillu. Hokejisté Wild v nové sezóně navazují na velmi povedený minulý ročník, ve kterém tento tým patřil k tomu lepšímu, co kanadsko-americká NHL nabídla. Minnesota má odehrána čtyři utkání, ze kterých vytěžila všech osm bodů. Střelecky za očekáváním zatím zůstává Kirill Kaprizov, který už sice má pět asistencí, jenže na první branku v novém ročníku stále čeká.

Nashville naopak pokračuje ve svých nevýrazných výkonech, které trvají už přibližně dva roky. Predátoři mají v nové sezóně odehraných pět zápasů, avšak získali v nich jen dva body za vítězství 2:1 proti Los Angeles Kings.

O hodinu později změří své síly hokejisté Chicaga Blackhawks a Detroitu Red Wings. Domácí prožívají naprosto katastrofální vstup do sezony, protože i po pěti odehraných zápasech stále čekají na své první vítězství. Detroit naopak začal dobře, když po prvních třech zápasech měl na svém kontě pět bodů. Ovšem následovaly dvě porážky, takže i Red Wings mají co napravovat.

Noční program zakončí zápas mezi dvěma týmy, od kterých bychom zatím jistě čekali více. Golden Knights zvítězili jen v prvním duelu sezóny, po němž třikrát prohráli. Vegas se navíc musí obejít bez Maxe Paciorettyho, Marka Stonea, Aleca Martineze, Alexe Tucha a také Zacha Whiteclouda.

Ostrované si po dvou porážkách zlepšili náladu, když v posledních třech zápasech získali pět bodů. Poslední vítězství se zrodilo během poslední noci na ledě Arizony, kde Newyorčané zvítězili poměrem 3:0.

19:00 Boston Bruins – San Jose Sharks

00:00 Minnesota Wild – Nashville Predators

01:00 Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings

04:00 Vegas Golden Knights – New York Islanders

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.