bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nepříjemnost pro Avalanche! Philipp Grubauer kvůli zranění nedochytal

23. srpna 2020, 4:57

Jiří Sameš

Colorado Avalanche hlásí velký problém! Brankář Philipp Grubauer kvůli zranění nedochytal první zápas semifinále Západní konference proti Dallas Stars. Mezi třemi tyčemi jej tak musel nahradit Pavel Francouz.

Odehrálo se to zkraje druhé třetiny. Denis Gurjanov vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střelecký pokus těsně minul bránu. Philipp Grubauer byl připraven zakročit, ovšem poranil si levou nohu.

Nějakou chvíli jenom ležel na ledové ploše, do kabiny potom zamířil až za pomoci jednoho z členů realizačního týmu a spoluhráče. Grubauer jinak předvedl celkem sedm zákroků a jeho Avalanche ve 24. minutě prohrávali 1:3.

Do brány Colorada tak musel Francouz, jenž Dallas vynuloval (5. srpna) ve skupině o umístění – tehdy zastavil všech 27 střel soupeře. A počínal si docela slušně... Avalanche však nezvládli otočit nepříznivé skóre a na úvod padli 3:5.

„Philipp Grubauer si něco natáhl a nebyl schopen pokračovat. Čas ukáže, na jak dlouhou dobu bude mimo hru. Momentálně nemám tušení," pravil hlavní trenér týmu Jared Bednar.

Grubauer, osmadvacetiletý německý gólman, před nočním duelem odchytal v dohrávce sezony 2019-20 šest zápasů s průměrem obdržených branek 1.49 a procentuální úspěšností zákroků 93.7.

Nedohrál kromě toho rovněž Erik Johnson, jenž si v úvodní dvacetiminutovce poranil pro změnu pravou nohu. Do prostředního dějství sice naskočil, ale své poslední střídání zaznamenal ve 38. minutě utkání.

Nepřehlédněte!
→ SOUHRN: Stars v prvním zápase porazili Colorado, blýskl se Radulov

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.