bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nejkrásnější české góly roku 2014

27. prosince 2014, 14:00

Tomáš Zatloukal

Vybrali jsme pro vás pět českých branek, které rozhodně stojí za shlédnutí. Trefy jsme hledali napříč celým kalendářním rokem, takže se dostalo na dva přesné zásahy z minulého ročníku a třeba Aleš Hemský se do konečného žebříčku prosadil ve dvou různých dresech. V aktuální sezóně naši krajánci předvedli několik výjimečných akcí, a co je obzvláště potěšující, jednu má na svědomí hráč se statusem nováčka. Asi netřeba dodávat, že jde o Jiřího Sekáče.

O absolutním králi rozhodnete vy, jako bernou minci vezmeme vaše komentáře a lajky pod tímto textem na oficiálním facebooku NHL.cz, vše sečteme a na Nový rok vyhlásíme Český gól roku 2014.

1, Hemského krasojízda s prohozením Gudase

2, Eliášova Spin-O-Rama a zaskočený Nabokov

 3, Hemského tanec mezi Divočáky

4, Sekáčova otočka z nulového úhlu

 5, Palátovo sólo s Malkinem v roli diváka

Hokejisté mají před sebou v roce 2014 ještě pět hracích dnů, kdo ví, třeba se někdo z legionářů vytasí s gólem, který dnešní žebříček dokonale přeskládá. S chutí do toho, krásných momentů není nikdy dost.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.