bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nečas a Palát nastoupí již před půlnocí! Ovečkin si brousí zuby na rekord

28. listopadu 2021, 18:07

Matěj Hodoval

Pro evropské fanoušky přichází na konci tohoto týdne skvělá příležitost vidět zápasy National Hockey League. Hned dvě utkání totiž začínají v atraktivním čase, první duel je na programu již v 19 hodin SEČ.

Ve zmíněných 19:00 rozehrají svůj souboj hokejisté Caroliny a Washingtonu. Bude to bitva o první místo v tabulce, oba celky totiž mají na kontě jednatřicet bodů a patří jim první dvě místa nejen v Metropolitní divizi, ale i v celé lize.

Na straně Capitals bude zajímavé sledovat Alexandera Ovečkina, obávaný snajpr je totiž jeden přesilovkový zásah od vyrovnání ligového rekordu, který aktuálně drží Dave Andreychuk.

Duel ale potěší i česko-slovenské příznivce. V první formaci Hurricanes nastoupí Martin Nečas, v elitním obranném páru Capitals pak bude vedle Carlsona slovenský zadák Martin Fehérváry. Gólman Vítek Vaněček začne jako dvojka.

Od 20:00 se na minnesotském ledě představí úřadující šampion z Tampy Bay. Wild jsou při chuti, v posledním utkání si zastříleli a Winnipeg porazili 7:1. Ve formě jsou ale i Lightning, vždyť Blesky zvítězily v šesti z posledních sedmi klání.

Po půlnoci půjde do akce například trápící se Vancouver. Canucks nasbírali za uplynulých deset zápasů pouhých pět bodů za dvě výhry a jednu prohru v prodloužení. Kosatky tentokrát vyzvou Medvědy z Bostonu.

Původně byl na programu ještě jeden zápas, a to newyorské derby mezi Islanders a Rangers. Ostrovanům však byla odložena nadcházející dvě utkání kvůli sedmi hráčům, kteří jsou na covidovém protokolu.

K dispozici nejsou jmenovitě Anders Lee, Kieffer Bellows, Ross Johnston, Adam Pelech, Andy Greene, Zdeno Chára a Casey Cizikas.

Kompletní program

19:00 Carolina Hurricanes – Washington Capitals

20:00 Minnesota Wild – Tampa Bay Lightning

01:00 New Jersey Devils – Philadelphia Flyers

01:00 Chicago Blackhawks – San Jose Sharks

01:00 Boston Bruins – Vancouver Canucks

02:00 Anaheim Ducks – Toronto Maple Leafs

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.