bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nastane zlom? Také Panthers dali zelenou svým věrným fanouškům

29. prosince 2020, 14:23

David Zlomek

Stále existuje šance, že by ochozy nemusely být v nadcházející sezoně NHL úplně prázdné. Ještě před Vánocemi několik klubů oznámilo, že by na své tribuny rádo pustilo alespoň držitele permanentek. Včera se přidalo i mužstvo Florida Panthers.

Držitelům sezonních vstupenek na zápasy Panthers bylo řečeno, že organizace plánuje na domácí utkání zaplnit 25 % kapacity stadionu.

Bude to tak znamenat zhruba pět tisíc fanoušků na každý domácí zápas, přednost samozřejmě dostanou ti, kteří mají zakoupenou zmiňovanou sezonní vstupenku.

Na Floridu chodí pravidelně málo fanoušků, však také v uplynulé sezoně byla třetí nejméně navštěvovaným týmem. Průměrně na domácí utkání přišlo něco málo přes čtrnáct tisíc diváků.

Panthers však nejsou prvním mužstvem, které přistupuje k podobnému kroku.

Stejnou zprávu od svého klubu dostali nedávno věrní fanoušci Tampy Bay. A ještě aby ne, když povolení k vpuštění alespoň pár tisíců diváků dostali basketbaloví Toronto Raptors, kteří našli útočiště právě v Amalie Areně.

Kromě Lightning mají totožný plán i Dallas Stars. Podle prezidenta klubu Brada Albertse plánuje texaská organizace na svých tribunách taktéž pět tisíc diváků.

S tím už mají v Dallasu zkušenost, neboť v podobném duchu se v září neslo společné sledování finále Stanley Cupu.

Posledním týmem, který vyjádřil snahu mít na stadionu alespoň několik fanoušků, jsou Arizona Coyotes.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.