bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Nad nominací brankářů visí otazník. Je ohrožena účast Ritticha na ZOH?

20. listopadu 2021, 13:07

Josef Prášek

Čas na olympijské hry se už krátí. Realizační tým zavítá brzy do zámoří na inspekční cestu.

„Petr Nedvěd měl v plánu vyrazit už nyní na cestu do NHL, ale kvůli jeho zdravotní indispozici s kolenem se cesta za moře zatím neuskutečnila. Každopádně s Petrem se do zámoří určitě chystáme,“ ujistil hlavní trenér české reprezentace Filip Pešán.

Jak to vypadá s nominací brankářů do Pekingu? Jasná jednička týmu zatím asi není.

„My bohužel také zatím nevíme, kdo bude číslo jedna. Čekáme, jestli se brankáři uzdraví, jestli začnou chytat pravidelně,“ komentoval Pešán.

„Nedávno se vrátil do branky David Rittich, ale u něj jsou zase nějaké osobní omluvenky na únor, protože čeká rodinu. Nominace brankářů rozhodně nebude lehká, ale uvidíme, jak to nakonec bude,“ dodal.

A jak si v NHL vedou další Češi bojující o Peking? O tom se můžete dočíst zde.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.