bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Mark Stone hlásí návrat! Zranění si prý vyžádalo delší rekonvalescenci

10. května 2020, 7:44

Jiří Sameš

Útočník Mark Stone je po zranění v dolní části těla připraven na návrat zpět do akce. Zdravotní potíže si však podle hokejisty vyžádaly mnohem delší rekonvalescenci.

„Nevzpomínám si na přesný den, kdy jsem se zranil. Myslím si, že už je to ale skoro 10 týdnů," poznamenal Mark Stone.

„Chtěl jsem být za čtyři týdny zpět na ledě. Je šílené, jak rychle se věci mohou změnit... Jsem ale nadšen z toho, že jsem zdravý a že se cítím být naprosto v pořádku," pokračoval.

Stone absentoval v posledních šesti zápasech svých Vegas Golden Knights, než byla soutěž pozastavena z důvodu pandemie koronaviru. Poslední utkání zvládl 26. února, přičemž na ledové ploše strávil hned 19 minut a čtyři vteřiny.

„Jsem v pohodě, je to vyléčené. Stále mám před sebou pár malých překážek, celkově vzato jsem ale v dobré pozici. Už chci hrát zase hokej," prohodil ještě hokejista.

Stone, sedmadvacetiletý Kanaďan, odehrál v sezoně 2019-20 zatím 65 zápasů, přičemž v nich vstřelil 21 gólů a zapsal celkem 63 kanadských bodů.

Atakoval tak svá kariérní maxima ze sezony 2014-15, kdy ještě nastupoval za Ottawa Senators – 26 gólů a celkem 64 kanadských bodů.

Golden Knights vládnou tabulce Pacifické divize (bilance 39-24-8), na čele mají tříbodový náskok před Edmonton Oilers.

Kromě Stonea, před přerušením National Hockey League byli mimo hru také útočníci Max Pacioretty, Alex Tuch. Oba muži se už ale mohou rovněž vrátit zpět do akce. 

Čtěte také:
→ Draft začátkem června? Nikomu se to nelíbí, poznamenal agent Walsh

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.