bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Lepší je play-off hrát, bez ohledu na formát. Clifford chce Stanleyův pohár s Maple Leafs

14. května 2020, 1:28

Jan Šlapáček

Dvakrát se Kyle Clifford radoval ze zisku Stanleyova poháru v dresu Los Angeles. Před letošní uzávěrkou přestupů se jeho dny u Kings sečetly, když se v rámci výměny ocitl na soupisce Maple Leafs.

O nečekanou výměnu se ale rozhodně nejednalo. Kings se vydali na cestu omlazování kádru a podobné obchody s hráči, kterým končí smlouva, k tomu jednoduše patří.

Jeho novou hokejovou adresou se stalo Toronto, které se rozhodlo, že potřebuje vyztužit své řady o borce, který je spolehlivý směrem dozadu a odvede pro tým hromadu černé práce. Zároveň v něm získalo i hodně zkušeností s vyhráváním v play-off, což minulé roky Maple Leafs chybělo.

I když je herní období, kvůli kterému k Maple Leafs přišel, momentálně v nedohlednu, tak kanadský útočník společně se spoluhráči doufá, že se ročník znovu rozběhne a pokusí se pro Toronto získat tolik vytoužený pohár.

„Máme mladý a hladový tým. Chceme vyhrát Stanleyův pohár pro celé město," řekl útočník, který aktuálně tráví čas se svojí manželkou a třemi dětmi poblíž Gravenhurstu v Ontariu. Dále se ve své odpovědi zasnil i nad tím, jak úžasná by byla oslavná jízda centrem Toronta po vítězném tažení v play-off.

Bude k tomu však příležitost? „Mezi námi hráči a realizační týmem je ohromná chuť se vrátit. Trénujeme a zůstáváme připravení. Hrát o Stanleyův pohár je lepší než o něj nehrát, bez ohledu na formát. Získat ho byl ten nejlepší pocit, co jsem kdy zažil, nebudu-li počítat narození dětí," dodal Clifford.

Dostane možnost zažít vše znovu?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.