bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kuriózní situace. Hokejisté Vegas se museli vystěhovat z hotelu, ten totiž zbankrotoval

7. března 2021, 15:53

Matěj Hodoval

K životu hokejistů v National Hockey League neodmyslitelně patří také cestování a pochopitelně přespávání na hotelech v rámci venkovních tripů. Na jeden takový se vydali Golden Knights.

Vegas odcestovalo ke dvěma utkáním na ledě rivala ze San Jose. V Kalifornii se ubytovali v hotelu Fairmont, jenže to ještě nevěděli, že na tom stejném místě nesetrvají po dobu celého tripu.

Zmíněný hotel se kvůli koronavirové pandemii nacházel v těžké finanční situaci. Nakonec byl nucen vyhlásit bankrot a náhle ukončit činnost. K neštěstí Golden Knights se to celé odehrálo v době, kdy tam bylo celé hokejové mužstvo ubytováno.

Před prvním vzájemným zápasem s domácími Sharks si tak museli Rytíři sbalit věci a dorazit na nový hotel. Ani to nevyvedlo partu kolem kapitána Marka Stonea z míry, následně totiž porazili Žraloky 5:4 v prodloužení.

Kvůli koronavirovému protokolu byl v každém městě zvolen právě jeden hotel, v němž budou hostující hráči pobývat. 

„Byla tu nadskutečná zkušenost. Snad už je to konec koronavirového roku, ale tohle byla taková třešnička na to, čím si všichni na světě prochází. Prostě další věc, která je na vás hozena a se kterou se musíte popasovat,“ řekl trenér Peter DeBoer.

Vtipně komentoval celou situaci obránce Nick Holden, jenž zmínil, že rychlé stěhování bylo nejnáročnější pro Alexe Tucha a Ryana Reavese, kteří si museli zabalit své videoherní konzole, které si s sebou vezli.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.