bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kučerov zmešká celou základní část! Jak velká to bude komplikace?

24. prosince 2020, 0:06

Jan Šlapáček

Nepříjemnou zprávu vypustila do hokejového světa Tampa Bay. Ruský útočník Nikita Kučerov musí na operaci a zmešká celou základní část. Případná účast ve vyřazovacích bojích je nyní ve hvězdách.

Tampa svého elitního útočníka zapsala na listinu dlouhodobě zraněných hráčů a bude spřádat plány, jak nejproduktivnějšího hráče z posledních pěti sezón nahradí.

Kučerov operaci kyčle podstoupí v následujícím týdnu a následně začne s rehabilitací, aby se stihl vrátit na vyřazovací boje a pomohl svému celku k obhajobě Stanleyova poháru.

„Podle očekávané časové osy, která u tohoto druhu operace platí, máme reálnou naději, že Nikita bude na vyřazovací boje připraven", řekl ve středu generální manažer Lightning Julien BriseBois.

„Karty jsou v tomto případě rozdány jasně. Nikdo nemiluje hokej víc jak Nikita, takže vím, jak moc ho bolí, že zmešká celou základní část. Zároveň vím i to, jak tvrdě bude pracovat, aby se vrátil co nejdříve. Na nás všech v klubu nyní je, abychom si zajistili play-off a dali Nikitovi příležitost bojovat v play-off a společně zacílili na obhajobu Stanleyova poháru," dodal BriseBois.

Kučerov v posledních třech sezónách zmeškal dohromady pouze čtyři zápasy a nikdy od nováčkovské sezóny neodehrál méně než čtyřiasedmdesát zápasů.

Otázkou tedy je, jak se Tampa se ztrátou svého nejproduktivnějšího hráče z posledních sezón vyrovná. Zvládne základní část bez ruského útočníka s přehledem, a nebo může mít problém zajistit si účast v play-off? Co myslíte?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.