bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kolesar prodloužil ve Vegas. Jen pět dní před platovou arbitráží

8. srpna 2022, 7:00

Marek Baloun

Kolesar měl letos v Golden Knights životní sezónu. Nyní bude moct přidat další tři.

Keegan Kolesar je dalším hráčem, který se nedostane na slyšení ohledně platu. Vegas v pátek na Twitteru oznámilo, že se s kanadským hráčem dohodlo na tříletém kontraktu s ročním platem 1,4 milionu dolarů. Obě strany se tak vyhnou arbitráži, která se měla konat ve středu. Kdyby na ní došlo, útočník by mohl získat smlouvu maximálně na dva roky.

Pětadvacetiletý forward letos chyběl jen v pěti utkáních základní části a byla z toho jeho nejlepší sezóna v NHL. V 77 zápasech dal 7 branek a na dalších 17 nahrál. 246 hitů jej řadilo na první místo v týmu a desáté v celé lize. Dále si do statistik zapsal 46 bloků a 33 odebrání kotouče.

Kolesar je součástí Golden Knights od jejich vzniku. Ačkoliv ho draftoval Columbus ve třetím kole 2015 draftu, byl o dva roky později vytrejdován do Vegas. AHL léta strávil u Chicago Wolves, farmě tehdy nejmladšího celku. Do NHL nakoukl poprvé v sezóně 2019/20 na jedno utkání, další sezónu jich už ale i s play-off odehrál 61 se 17 kanadskými body. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.