bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kdo si počká, ten se dočká. Tampa s návratem diváků dokončí vyvěšení banneru šampionů

9. března 2021, 9:52

Jan Vojkůvka

Už skoro dva měsíce visí banner šampionů v Amalie Areně jen "na půl žerdi", respektive v polovině své cesty pod strop haly. Lightning totiž kvůli absenci diváků v hale nedokončili tradiční ceremoniál vítězů Stanley Cupu a rozhodli se počkat, až se jim na tribuny vrátí fanoušci. A toho se dočkají v sobotním duelu proti Nashvillu.

Tampa na začátku nové sezony, konkrétně 13. ledna, odhalila banner pro vítěze Stanley Cupu ze sezony 2019/20. Ale až ke stropu jej nevytáhla. Ceremoniál přerušila a rozhodla se čekat na své příznivce.

„Říká se, že trofeje jsou pro tým, prsteny pro hráče a tenhle ceremoniál pro fanoušky. Rozhodli jsme se, že s jeho vytažením vzhůru počkáme, až s námi znovu budete v hale,“ řekl k nedokončenému ceremoniálu v lednu kapitán Blesků Steven Stamkos.

Takto vypadalo odhalení banneru pro šampiony a jeho vytažení do poloviny své cesty pod strop, které se událo 13. ledna:

Nyní je však jisté, že přesně po dvou měsících, 13. března, bude ceremoniál dokončen a banner pro vítěze Stanley Cupu z roku 2020 bude vytažen až pod strop Amalie Areny. Právě v sobotu, během utkání s Nashvillem, se do haly vrátí publikum.

Podle informací bude moci dokončení ceremoniálu přímo v aréně sledovat 3800 diváků. Tento počet osob bude moci Tampa vpouštět na své zápasy i v dalších týdnech, dokud se situace s pandemií koronaviru ještě výrazněji nezlepší a kapacita haly se v takovém případě bude moci zaplnit více.

Tampa se v sobotu připojí k Arizoně, Carolině, Columbusu, Dallasu, Detroitu (vpustí fanoušky poprvé 9. března), Floridě, Nashvillu, New Jersey, NY Rangers, St. Louis a Vegas, kteří již v omezeném režimu pouští příznivce na své zápasy.

Ve druhé polovině března se, podle plánů, diváci vrátí i na stadiony Bostonu, Buffala a New Yorku Islanders.

Sobotní návrat publika do Amalie Areny však bude, i díky dokončení ceremoniálu, velkolepý.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.