bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Kde vězí?! Minnesota uvízla v zácpě, přesto vyhrála

25. listopadu 2021, 16:00

David Zlomek

Nevšední zážitek nakonec přinesl dva body. Minnesota před zápasem s New Jersey zažila, jak asi vypadá doprava v New Yorku těsně před svátky. O víkendu se totiž bude slavit velký svátek Díkuvzdání, takže Newyorčané stále pendlují sem a tam. Divočáci se nakonec zpozdili asi o tři hodiny.

Wild byli ubytováni na Manhattanu, odkud je to do domovské arény Devils asi půl hodiny autem. 

Zatímco jeden z autobusů, který vezl kustody či novináře, vyrazil na sever a posléze do Lincolnova tunelu, ten s hráči se vydal jiným směrem a do Hollandova tunelu. 

V tom se však stala nehoda, která celý tunel uzavřela. Autobus s hráči se tedy musel otočit a vrátit se, aby jel nakonec stejnou trasou, kterou jel první autobus. 

“Ani se tam nebylo kde otočit, zvlášť s velkým busem,” povídal po zápase Ryan Hartman. “Nevěděli jsme, jestli zruší zápas, ale bylo to frustrující. Prostě jsme stáli v zácpě a nemohli nic dělat.”

Jak jsme již uvedli, bus se dokázal otočit, nicméně díky nabrané ztrátě zastihl na Manhattanu dopravní špičku.

“Měli jsme nádhernou vyhlídkovou jízdu po New Yorku,” vtipkoval po zápase Marcus Foligno. “Museli jsme to tu Kirillovi trochu ukázat.”

Zatímco se hráči trmáceli na stadion, první autobus už tam dávno byl. Kustodi už stihli všechno nachystat a čekalo se jenom na Dumbu a spol. Ti ale pořád nikde. A čas běžel. 

Nakonec rychle dorazili, nicméně se zpožděním, které nedovolovalo řádnou rozcvičku. A tak se všichni shodli, že se zápas o něco odloží, aby se všichni zúčastnění mohli dostatečně připravit.

“Můj názor? Bylo to od nich nezodpovědné,” komentoval zdržení Minnesoty trenér domácích Lindy Ruff.

Nakonec všechno dobře dopadlo. Zápas se bez problémů odehrál a na ledě se odehrálo podobné drama jako mimo něj před zápasem. Wild totiž využili toho, jak byli domácí rozhození, a v první třetině se ujali dvoubrankového vedení.

Wild však o vedení v posledním dějství přišli, když prvně snížil Pavel Zacha a následně minutu před koncem srovnal Jegor Šarangovič.

Druhý bod si nakonec díky vítězství v nájezdech připsali Divočáci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.